writing-img

Tiste, ki ste na porodniški, a brezposelne

clock-img

22.01.2007, 12:57

clock-img

Anonimen

Torej zanima me za vse tiste, ki ste brezposelne in prijavljene na zavodu za zaposlovanje, pa ste sedaj v porodniški. In sicer ali so vas tudi odjavili iz zavoda za ta čas porodniške?
Men je rekla naj po delovno knjižico pridem, da me za eno leto odjavijo. user posted image  Sem pa skoz misla, da te majo samo nekako v mirovanju. user posted image

clock-img

22.01.2007, 13:00

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

V mirovanju

clock-img

22.01.2007, 13:01

clock-img

Anonimen

Jaz sem se odjavila z Zavoda, dajo ti knjižico, ki jo imaš doma, ko pa ti poteče porodniška se pa moraš v 8 dneh nazaj prijaviti.

clock-img

22.01.2007, 13:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni so knjižico tam deponirali.

clock-img

22.01.2007, 13:14

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Knjižico dvigneš in jo imaš doma.

dajo ti knjižico, ki jo imaš doma, ko pa ti poteče porodniška se pa moraš v 8 dneh nazaj prijaviti.

Pa da ne boš pozabila si iti na csd urediti obveznega zavarovanja, ker z dvigom knjižice ti tudi zavarovanje poteče in ti ga potem dalje plača csd.

clock-img

22.01.2007, 13:37

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz sem imela knjižico kar tam. Sem se morala pa po preteku porodniške ponovno prijavit.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

22.01.2007, 23:10

clock-img

Anonimen

V mirovanju. user posted image

Pred porodniško, med porodniško in po porodniški. user posted image

Na RZZ itak vedno vse miruje. user posted image

clock-img

23.01.2007, 10:39

clock-img

lojska

pencil-img

92

Inkajsezgodi, če se ne prijaviš nazaj v 8h dneh? Kakšne so sankcije?

clock-img

23.01.2007, 23:09

clock-img

Anonimen

Ne moreš dobiti potrdila, da si prijavljen na RZZ, posledično pa se potem lahko obrišeš pod nosom za kakršnokoli finančno pomoč s CSD-ja.

clock-img

23.01.2007, 23:20

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Z zavoda se odjaviš, knjižico pa lahko shraniš kar pri njih, potem pa si v bistvu preko CSD-ja zavarovana in ti teče zavarovalna in pokojninska doba, ki jo boš po preteku porodniške vpisala v del. knjižico, in se ponovno prijavila na zavodu, če ne boš seveda prej dobila kakšne fajn službeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem