writing-img

Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s sabo....

clock-img

06.04.2008, 09:44

clock-img

žarnica

pencil-img

706

ko greste v službo in jih vzamete,ko greste domov? NAmreč,s septembrom grem nazaj v službo,hčerki bosta stari 3 in 1 leto,pa bi ju rada kar jaz s sabo  vozila. Sem omenila šefici,če bi mi lahko dala tak delovni čas da bi bilo to možno (recimo,da z delom začnem po 6.30h),pa ni bila nič kaj zadovoljna videt. Seveda,ko pa ji ne lezem v rit.

A vam gredo toliko na roko?

PA še to: a je delo do 6h zjutraj še nočno delo?user posted image Recimo,če bi me dala odpirat vrtec,se lahko zgovarjam,da je to nočno delo in da mi le tega do otrokovega 3.leta ni potrebno opravljat?user posted image

clock-img

06.04.2008, 10:03

clock-img

bojana2

pencil-img

435

Pri nas ni možno zbirati delovni čas...tud slučajno ne. Bom pa malega vedno zjutraj s sabo vzela, ne glede na to kdaj začnem delati, popoldne ga pa moj ali pa mimi vzameta v primeru, da delam dlje kot do 15.

clock-img

06.04.2008, 10:18

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Saj vem,da ni možno izbirati delovni čas. JE pa res,da tiste,ki šefici v rit lezejo,dobijo vedno najboljšega. PAč tako je. IN ponavadi tudi vpraša,če ima kdo kakšno posebno željo. Smo pa majhen kolektiv.

Saj meni tudi ne bo preostalo drugega,kot ju s seboj vzeti,a vseeno (če bom slučajno zapirala) ne bo imel kdo prej po njiju priti.

clock-img

06.04.2008, 10:26

clock-img

Eva*

pencil-img

352

Navadno je od 22 - 6 nočna

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

06.04.2008, 12:05

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moje sodelavke so s seboj pripeljale otroka, čeprav je delovni čas spremenljiv. Potem so jih pa odpeljale tudi same domov, ali je kdo drug prišel po njih.

clock-img

06.04.2008, 15:09

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pri nas si tudi ne moreš zmišljevati delovnega časa, ker se vse izmenjujemo. Imaš tri delovne čase, vsaki teden drugega. Sama pa ga ne bom vozila s sabi. če bo šel v jeseni v vrtec. Ga bom dala kar v domačem kraju. vozil ga bo mož, po njega bo pa hodil tisti, ki bo prej končal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem