writing-img

To znam, ali me potrebuješ? :)

clock-img

10.08.2011, 15:05

clock-img

amorcek

pencil-img

152

Ok...Tale tema se bo morda zdela marsikomu tako tako, pa vseeno. Trenutno sem prosta in berm forume. Pri tem sem ugotovila, da nas ogromno išče službo, s temo KAJ BI, ČE BI pa smo opazili, da je na forumih tudi nekaj delodajalcev, ali pa to nekoč bodo. Zavod nas tudi že pušča na cedilu in predlagam, da poskusimo, saj nikoli neveš kdo bere tale forum. Vrjamem, da se bo morda našel kdo, ki mu tole nebo všeč ali mu bo čudno, vendar mamo različne poglede na stvari, pa konec koncev si bomo morali vedno bol pomagat sami.

Skratka, zadeva je sledeča....drage moje in dragi moji, če želite napišite kaj znate in kakšne so vaše izkušnje in želje za delo.
Ali pa tudi tisti, ki imate podjetja povejte kaj iščete.

Sama si želim dela z ljudmi, morda v kakšni trgovinic z oblačili, čevlji ali kaj podobnega. To delo sem že opravljala in mi ni šlo slabo. Delala sem tudi kot pospeševalka prodaje. Sem kumunikativna in znam prenest še tako zoprno strankouser posted image hehehe ....to mi je izzivuser posted image Aja štejem pa nekaj med 20 in 25 let:P

No pa smo probal:D Saj pravim, vrjamem, da bodo tudi kritike, samo jaz pravim....če ne probaš, nevešuser posted image

clock-img

10.08.2011, 15:21

clock-img

Pia*

pencil-img

644

Mi že vse od maja iščemo mehanika in voznika za 1x sem dala že 3x oglas poklical me ni še nihče! No vem, da vam to ne bo nič pomagala ampak je tudi težava z delavci vsaj za to kar mi rabimouser posted image

clock-img

10.08.2011, 15:31

clock-img

amorcek

pencil-img

152

moj je šofer...saj trenutno:) naslednje leto bo diplomeral:D kakšnega šoferja? kamjon, kombi???

clock-img

10.08.2011, 15:34

clock-img

amorcek

pencil-img

152

no ja....morda je še kakšna punca, katere fant išče to delo:)

clock-img

10.08.2011, 17:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.08.2011, 17:30

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Znam iskat' pogrešane osebe.

clock-img

10.08.2011, 17:53

clock-img

DragonLady

pencil-img

166

Super tema...user posted image user posted image user posted image
Jaz iščem službo na štajerskem koncu...po poklicu sem pom. vzgojiteljice, delala sem pa že na zelo razl.področjih, tudi v proizvodnji in kot bol.strežnica, kjer sem opravljala nego, hranila, pospravljala....ni da ni. Če bi kdo rabil kaj alla pomoč na domu, nega,...se priporočam. Samo, da je služba, kjer ne dobiš namesto plače paket od Karitasa...

clock-img

10.08.2011, 17:54

clock-img

shushu

pencil-img

46

tudi mene zanima, za kaj rabite voznika (kamion, kombi, avto?), pa v katerem koncu slo? 

clock-img

10.08.2011, 20:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

user posted image

Jst bi samo še dodala pa forum skregat do nezavesti.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

10.08.2011, 20:12

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

user posted image Jst bi samo še dodala pa forum skregat do nezavesti.

A to ti znaš?

Ker jaz znam "narediti" samo to, da se ljudje skregajo z mano. user posted image

clock-img

10.08.2011, 21:14

clock-img

amorcek

pencil-img

152

Drgač mam občutek, da bi kmalu ali pa že rabli voznika pri pleško&nesa.
(cerada,kombi,kamjon....)

clock-img

11.08.2011, 09:33

clock-img

Pia*

pencil-img

644

IZVIRNO SPOROČILO: shushu

tudi mene zanima, za kaj rabite voznika (kamion, kombi, avto?), pa v katerem koncu slo? 

Izpit kategorije E, ADR,cisterna. Gorenjska

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni