writing-img

Tole moram javno povedati...

clock-img

14.03.2009, 16:44

clock-img

rija

pencil-img

15589

...moja mami je najboljša mami na svetuuser posted image user posted image user posted image

Mi se cel dan potepamo.....pridem domov in me čaka presenečenje: hiša spucana v nulo, pomita okna....ah.....kaj bi jaz brez njeuser posted image

in to samo poleg vsega ostalega, zaradi česa je najboljša mami user posted image

...vox populi...

clock-img

14.03.2009, 17:18

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Pol sem pa jaz najboljša jaz na svetuuser posted image user posted image  ;) Ker se danes v nulo spucala bajto...no razen oken nisem pomivala...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

14.03.2009, 17:34

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

bravo za take mamice user posted image user posted image user posted image  meni je moja tudi v veliko pomoč in naredi čisto vse, pa še zraven našega otročka počuva,

za vse pridne mamice tega sveta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:44

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Bravo, res. Moja je tudi bila pridna, ko sem rodila 2 meseca prej in je vse naredila, kar sem sama misla.

clock-img

14.03.2009, 18:07

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Moja tudi user posted image ! 
Ko sem rodila, je bila ravno na bolniški in namesto, da bi počivala, je pedenala še mene. Imela sem carskega in mi ni pustila vstat iz postelje.
   In ker ji nikakor ne pustim, da kaj dela, ko je pri nas in pazi vnuka, je malo kar užaljena. Sama pravim, da naj se raje igra z njim, kot da pospravlja in čisti. In potem mi za Novo leto kupi pomivalni stroj, ker imam baje itak premalo časa zase... Skratka, moja mami je res zakon user posted image !

ROŽICA

clock-img

14.03.2009, 18:32

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

tudi jaz imam zlato mamo! user posted image user posted image user posted image

pomaga in nas razvaja kolikor le more!

clock-img

14.03.2009, 19:21

clock-img

Volga

pencil-img

9346

To je meni tašča vačsih počela. Pridna. 

clock-img

14.03.2009, 19:40

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Moja mami je tudi najboljša na svetu, pa čeprav mi ni še nikoli spucala bajte in pomila oken. Ne vem, ampak jaz je sploh ne bi niti pustila, da mi to počneuser posted image . 

clock-img

14.03.2009, 19:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.03.2009, 19:49

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Moja mami je tudi najboljša na svetu, pa čeprav mi ni še nikoli spucala bajte in pomila oken. Ne vem, ampak jaz je sploh ne bi niti pustila, da mi to počneuser posted image . 

Se podpišem pod drugi stavek.

Enako. Bo imela takrat ze svojega dela vrh glave. Kvecjemu bi bilo zelo lepo obratno.

clock-img

14.03.2009, 19:51

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Tudi meni ne bi bilo to všeč.

clock-img

14.03.2009, 19:58

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Moja mami je zlata mami user posted image user posted image Mdr. tudi zato, ker ne hodi po našem stanovanju medtem ko nas ni in ker se ne vtikuje v moje gospodinjstvo.

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 14.3.2009 19:59:19 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

14.03.2009, 19:58

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Moja mati je tudi zlata vredna, je ne bi zamenjala... ker mi je škoda njenega zdravja, ji tudi ne bi pustila karkoli narediti v stanovanju, ker ima že pri sebi doma dost....

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

14.03.2009, 20:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Pa dajte no zdaj ženski veselje pokvarit user posted image

clock-img

14.03.2009, 20:01

clock-img

water lily

pencil-img

806

Tudi moja mami je čudovitauser posted image

Ima pa že odrasle otroke.

clock-img

14.03.2009, 20:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.03.2009, 20:03

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Najbolje, da grem kokice pečt. Še bo zanimivo.user posted image user posted image user posted image

Misliš? Saj bi bilo dobro, je bolj bedno tale večer tule gor. A da grem potem še en pir odpret?

clock-img

14.03.2009, 20:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.03.2009, 20:06

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Najbolje, da grem kokice pečt. Še bo zanimivo.user posted image user posted image user posted image

Misliš? Saj bi bilo dobro, je bolj bedno tale večer tule gor. A da grem potem še en pir odpret?

Kar odpri ga.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ni mi treba dvakrat rečt user posted image

clock-img

14.03.2009, 20:07

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Ja in??

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

14.03.2009, 20:39

clock-img

nanč

pencil-img

1131

jaz sem pa najbolj zadovoljna,ko lahko jaz njej kako pomagam,jaz in moja družina.

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

14.03.2009, 20:48

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Meni še nikoli, res nikoli, pri čiščenju in likanju ne tašča in ne mama nista rabli pomagati. In tako naj ostane. user posted image Sem pa velikokrat jaz pomagala njima in še bom, ko bo treba. Pa zato nista nič manj vredni. 

clock-img

14.03.2009, 20:49

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Se podpišem pod drugi stavek.

meni bi bilo pa neprijetno, da bi to počela moja mami ali pa tašča v.d.

Naša mami je šla danes raje v hribe in verjamem, da ji je to veliko bolj koristilo ...

clock-img

14.03.2009, 20:55

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz pa sigurno ne bi nobenemu prepovedala, da mi pride spucat stanovanje, pa če je to moja mama, tašča ali sam Sveti Peter. Saj je vse na prostovoljni osnovi.

Moja mama je pokojna že 14 let in bi bila vesela samo če bi jo imela, pa če bi mi pucala ali ne.

clock-img

14.03.2009, 20:57

clock-img

rija

pencil-img

15589

ne se veselit...nič ne bo s kokic.....user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni