cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Toys'r'rus

clock-img

17.05.2005, 10:51

clock-img

drejci

pencil-img

176

Oj,
A katera ve ali je Toys'r'rus tudi v Celovcu:zmeden:
:rozica:

clock-img

17.05.2005, 10:54

clock-img

TVN

pencil-img

714

Je, na Voelkermarkterstrasse. Ampak jaz sem bila povsem razočarana. Veliko igrač, pa malo opreme za otročka.
Poglej na net: www. toysrus.at

clock-img

17.05.2005, 10:56

clock-img

drejci

pencil-img

176

Aja? A potem se bolj splača it v Graz? Kje pa je ta Voelkermarkterstrasse? V bližini katere znane trgovine,..??

clock-img

17.05.2005, 12:03

clock-img

Anonimen

V bližini Kike. V križišču, ko ima pred seboj Kiko, zaviješ desno in se pelješ še kakšen kilometer, pa je na desni strani Toys. Zraven je pa Obi, je bolj viden.

clock-img

17.05.2005, 16:39

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Jaz sem bila v Toys'r'us v Grazu v petek in po pravici povedano tudi razočarana - sem mislila, da bodo kaj bolj založeni s stvarmi za :duda: ... Pa je izgledalo vse izropano.. Vozičke si lahko na prste preštel (bi rekla, da je pri nas večja izbira), oblačilc skoraj nič (se ti bolj splača iti pogledat v H&M), ostalo pa isto kot pri nas.. nekaj plenic (vse v velikem pakiranju), pa flaške in dudice se mi zdi, da je večja izbira v Baby Centru..

Kaj pa vem.... Jaz sem kaj več pričakovala... :zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem