writing-img

Toysrus - Furby

clock-img

06.10.2008, 11:57

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Lepo prosim, če gre katera v bližnji prihodnosti v Avstrijo, da vsaj pogleda, če imajo v Toysrusu te Furbije za kupit. ker bi ga res rada imela, na e bayu sem pa kmetica, tako da odpade. Prosim.

user posted image

clock-img

06.10.2008, 12:01

clock-img

Anonimen

Jaz grem v četrtek gor in lahko pogledam, no pa kupim tudi user posted image , če ga imajo!

clock-img

06.10.2008, 12:02

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: kokakola

Jaz grem v četrtek gor in lahko pogledam, no pa kupim tudi user posted image , če ga imajo!

Ja, daj pod nujno poglej, lepo prosim. Bom na ZS več.

clock-img

06.10.2008, 12:03

clock-img

Anonimen

Mislim, da majo- vsaj pred časom so jih imeli!user posted image

clock-img

06.10.2008, 12:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.10.2008, 12:28

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

A nisi to že enkrat iskala?

Kaj pa e- bay? A tam nimajo?

Ja, sem. kar se e baya sem že napisala, da sem kmetica. Sem se pa zaenkrat dogovorila s kokakolo, da bo pogledala.

clock-img

06.10.2008, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.10.2008, 12:36

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A nisi to že enkrat iskala?

Kaj pa e- bay? A tam nimajo?

Ja, sem. kar se e baya sem že napisala, da sem kmetica. Sem se pa zaenkrat dogovorila s kokakolo, da bo pogledala.

user posted image  Sem že prej prebrala glede e- bay- a. Samo sem hotela še enkrat slišati. user posted image

V rit se kavsni user posted image

clock-img

06.10.2008, 13:25

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ja a ti ni potem Raho zrihtala z e-baya?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

06.10.2008, 13:41

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ja a ti ni potem Raho zrihtala z e-baya?

Saj se bom znašla, zdaj sva z gayo nekako v navezi, če nama uspe na kakšen način priti do njih.

clock-img

06.10.2008, 13:53

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Jst mam doma enga furbyja in bi ti ga z veseljem odstopila, ce ga ne bi dobila za darilo do mojga. Bo prevec uzaljen user posted image

Zakaj bi ga pa mela? Men je bil takrat zanimiv lih ene 2 tedna, pol pa vegetira. Mu/ji je pa ime Talula (tko je povedal-a) user posted image

Aja, pa ce ga bos dobila, mors met obvezno duracell baterije. Ko sem ga dobila , je moj kupu ene leve in mi je po 1 dnevu "umrl", tko da sem ga vsa panicna nesla na uvoznika, da ga pogledajo, kaj je narobe, in je un reku samo Duracell baterije kupte! user posted image Od takrat je delal kot urca user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

06.10.2008, 14:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Jst mam doma enga furbyja in bi ti ga z veseljem odstopila, ce ga ne bi dobila za darilo do mojga. Bo prevec uzaljen user posted image

Zakaj bi ga pa mela? Men je bil takrat zanimiv lih ene 2 tedna, pol pa vegetira. Mu/ji je pa ime Talula (tko je povedal-a) user posted image

Aja, pa ce ga bos dobila, mors met obvezno duracell baterije. Ko sem ga dobila , je moj kupu ene leve in mi je po 1 dnevu "umrl", tko da sem ga vsa panicna nesla na uvoznika, da ga pogledajo, kaj je narobe, in je un reku samo Duracell baterije kupte! user posted image Od takrat je delal kot urca user posted image

Za sina bi ga rada, ne zase.

clock-img

06.10.2008, 15:21

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Aja. Kaj pa ce poklices na  uvoznika - takrat je bila Spectra international - in vprasas, ce jih se uvazajo al pa ce majo kaksne stare zaloge?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

06.10.2008, 15:42

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Aja. Kaj pa ce poklices na  uvoznika - takrat je bila Spectra international - in vprasas, ce jih se uvazajo al pa ce majo kaksne stare zaloge?

Ja, lahko tudi to naredim. Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem