writing-img

Trak za nošenje otroka

clock-img

19.03.2006, 11:21

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Zanima me, koliko je širok trak za nošenje otroka, tisti od Štorklje?  Ali pa če si ga je katera naredila sama, katero širino ste vzele?

clock-img

23.03.2006, 11:23

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz pa bi potrebovala nasvet, kako štorkljo sam narediti. Vem, da leto nazaj je bila debata o tem kako se jo naredi, ampak je ne najdem več.
A mi bi lahko kdo pomagal?

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

26.03.2006, 10:45

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

Ojla!

Poglej pod sling, mogoče boš kaj več našla. Jaz sem si ga zašila in nam je prav prišel, ko zaradi snega nismo mogli z vozičkom nikamor. user posted image user posted image user posted image Naša user posted image ful uživa, kar prede v njem. Pa tudi uspavati se jih da zelo hitro.

http://www.sleepingbaby.net/jan/index.html?Baby/index.html, Jan Andrea: at home on the web

Mogoče boš tu našla, kar potrebuješ. Obročke pa sem dobila v trgovini na Slomškovi v Ljubljani, kjer prodajajo usnje in podobne kovinske pripomočke, res pa je, da večjih od 5 cm nisem dobila. user posted image Širina traku pa je nekje 70-90 cm, dolžina pa 2-2,5m. Veliko užitkov pri uporabi traku, slinga, štorklje...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem