writing-img

Trboveljski ginekologi

clock-img

29.06.2006, 20:43

clock-img

X 500

pencil-img

66

Rada bi vedela kakšne imate izkušnje s trboveljskimi ginekologi.
Sem v 15-em tednu in si moram izbrati novega ginekologa. Sej stari je čist fajn samo je predaleč (v NG).
Tko da če mi daste kakšen nasvet za lažjo odločitev... 

Nia naju je osrečila 26.12.2006

clock-img

30.06.2006, 07:15

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

V Trbovljah pohvalijo dr.Pogačnika....Sama imam pa v Zagorju dr.Mlinariča, in sem z njim zelo zadovoljna..... Najbolj ti pa odsvetujem dr.Fakinovo v Trbovljah.......

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

30.06.2006, 08:13

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Meni je tudi najbolj ok Dr.Pogačnik tudi moje kolegice ga imajo in za njega same pohvaleuser posted image user posted image ,drugače sem pa jaz zdaj na Bledu in nisem več pri Dr.Pogačniku tako da ga malo pogrešam,saj tu gor je kar ok samo ni isto kot on !

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

30.06.2006, 10:57

clock-img

bebi

pencil-img

319

Dr. Miroslav Jurca je odličen ginekolog.

Srečno user posted image  

clock-img

30.06.2006, 11:26

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Še en glas za Dr. Pogačnika - in Dr. Pogačnik vodi s 3:1 user posted image
Upam da se bojo punce kej razpisale, da boš dobila še ostala "nepristranska" mnenja....
Glede Dr. Jurce - super ginekolog - po mnenju mnogih celo najboljši, sam mi je glih zadnjič kolegica rekla, da ima vse zaseden, pa da se fuuuuuuul dolgo čaka na pregled - BEBI, a imaš ti kaj več informacij?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

30.06.2006, 13:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.06.2006, 14:56

clock-img

bebi

pencil-img

319

kapesanta, ne vem kako je z zasedenostjo dr. Jurce v Trbovljah, jaz hodim k njemu v ZD Medvode in vem da v Medvodah še jemlje nove pacientke, čeprav je v čakalnici vedno strašanska gužva, rodila pa bom tudi v Trbovljah.

LP user posted image

clock-img

30.06.2006, 19:55

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Jaz dokler sem bila v Trbovljah sem imela dr. Fakinovo, vendar ti jo ne priporočam, sploh so pa grozne sestre pri njej.

clock-img

01.07.2006, 11:43

clock-img

sončnica22

pencil-img

43

Jaz imam tudi dr.Jurco in sem zelo zelo zadovoljna! Lahko ti povem, da sem imela stik tudi z dr. Pogačnikom in vse pohvale tudi njemu! Če se odločiš za enega od njih ne boš zgrešila! Oba sta zelo prijazna in zelo strokovna

clock-img

04.07.2006, 07:54

clock-img

X 500

pencil-img

66

Ja punce hvala vsem za odgovoreuser posted image . Se bom jaz kar pri dr. Pogačniku naročila.
Tko da... še ena user posted image  več v ordinaciji.

Lp
X

clock-img

06.07.2006, 16:07

clock-img

Polly

pencil-img

171

Mene je dr. Pogačnik šival po porodu in je res faca - smo se tako presmejali user posted image .
Do takrat sem bila pacientka pri Dr. Čuku, pa sem zaradi tehtnih razlogov raje šla k dr. Mlinariču. On je pa CAAR user posted image user posted image user posted image . Kapo dol user posted image .

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

clock-img

06.07.2006, 16:40

clock-img

Anonimen

Priporočam dr. Pogačnika ali dr. Lomškovo! user posted image

clock-img

24.07.2006, 15:24

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

dr. Lomškova je mlada in nevem preveč mila za moj okus, se mi zdi da ni ravno za user posted image  ampak bolj za prve obiske pri ginekologih

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

01.08.2006, 08:29

clock-img

X 500

pencil-img

66

Da vam povem. Sem bla že dvakrat pri dr. Pogačniku in sem zelo zadovolna. Tko da HVALA PUNCE. Sem vesela da sem se odločla tko.
Lp
X

clock-img

05.08.2006, 08:55

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Dr. Pogačnik je resda prijazen, strokovno pa totalno na nuli. Žal mi je na večih ultrazvokih spregledal hudo razvojno napako pri moji punčki (agenezija ledvic). Raje umrem na pločniku, kot da še kdajkoli v življenju prestopim prag trboveljske bolnišnice (oziroma ginekologije). Odsotnost plodovnice že od 19 tedna nosečnosti naprej (čisti anhidramnij = posledica odsotnosti ledvic pri punči) pa je vedno tolmačil kot slabo vidljivost.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

10.08.2006, 07:56

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

sama nisem imela problemov z zdravniki in nasploh z osebjem v bolnišnici.
Jery, tebe pa popolnoma razumem.

clock-img

11.08.2006, 21:35

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Jaz tudi glasujem dr. Pogačnika. Jery zelo mi je žal, da imaš za sabo tako grozno izkušnjo, meni in mojemu fantku pa je dr. Pogačnik rašil življenji. Če njega ne bi bilo, tudi naju ne bi bilo več.

< Sporočilo je popravil mucica1 -- 11.8.2006 21:36:26 >

clock-img

16.06.2007, 15:35

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

dr.Jurca je odličen..
jst tut hodim k njemu,vendar v Medvodah..user posted image
pozdravček

clock-img

23.06.2007, 21:34

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jaz imam sicer ginekologinjo v Hrastniku. Med porodom pa sem imela dr.Pogačnika in je zelo dober proodničar. Meni je bil v veliko oporo me je tolažil in na koncu zelo lepo zašil, tako da šivov skoraj nič ne čutim.user posted image Bila pa sem zelo raztrgana.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

25.06.2007, 10:12

clock-img

makla2

pencil-img

113

No, jaz mam pa dr. Fakinovo in lahko rečem samo to, da se je tekom zadnjih treh let ZELO popravla. Sej v bistvu, ko nisi noseč in rabiš samo tablete ni nekih tem za pogovor. Če so težave, pa morš vstrajat pri svojem in velik govort, pa je tud Fakinova OK.

No, men je vodila obe nosečnosti in jo lahko zelo pohvalim, šival po porodu, pa me je obakrat dr Pogačnik (je super in zelo lepo zašijeuser posted image , tud sicer sva midva vedno našla skupen jezik)

dr Lomškova je verjetno na porodniški, mi je pa delala 3D UZ (sem bla pri njej kr v Trbovljah, po dogovoru s Fakinovo, ker naša pupa ni nikol hotla pokazat obraza) in je res mila, ampak tud zelo strokovna. Se je tud zelo izboljšala od začetkov, ki so bli obupniuser posted image .

Drugač pa tudi v real life srečamo ljudi s katerimi enostavno ne mormo funkcionirat tako kot bi radi, pa to ne pomen, da so slabi oni ali mi - enostavno pač ne gre.

clock-img

09.07.2007, 13:29

clock-img

Souly

pencil-img

28

se strinjam z vsemi glede dr. Jurce, sem že na eni drugi strani napisala, da je to najboljši ginekolog pod soncem,..jaz sem imela tumor na jajcevodu in lahko iskreno pohvalim njegovo strokovnost, zavzetost, toplino,...res vse,... so bile z mano v sobi nosečke, ki jih ima on in so ga tudi one izredno pohvalile,...jaz hodim k njemu v Medvode in sva z mojim trenutno v fazi ko delava user posted image  in bom sigurno šla tudi rodit (če bo vse po sreči) v Trbovlje,....

ga priporočam zelo, zelo,....

pozdravček

clock-img

18.07.2007, 10:01

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

meni je bila pa zakon dr. lomšek. tako nežna in strokovna. sedaj pa je na porodniškem.

iz malega zraste veliko

clock-img

19.10.2007, 22:01

clock-img

daurmago

pencil-img

4

Men se zdi najboljši porodničar dr. Čuk, dr. Jurca pa pravijo, da je frfrast in se mu vedno mudi (drugač je vredu). Jaz imam sicer dr. Fakinovo, s katero sem zelo zadovoljna.user posted image user posted image user posted image Dr. Pogačnik, pa pravijo da je dober operater in ne porodničar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem