writing-img

Trbušni krči

clock-img

31.10.2006, 19:29

clock-img

nelly

pencil-img

172

Pozdravljene. mene pa namreč zanima kdaj ste svojim dojenčkom dale kakšen čajček za piti. Imam namreč staro punčko 14 dni in ima krče. pa me zanima , če ji lahko dam za piti čaj Plantex proti krčem. Hvala za odgovor

clock-img

31.10.2006, 19:48

clock-img

mml

pencil-img

4156

Jaz sem ji dala Plantex po dopolnjenih 3 tednih. So se ji pa krči začeli že takoj po prihodu iz porodnišnice. Kaj dosti nam Plantex in Bebe čaj nista pomagala.
Upam, da bo tvoja user posted image  imela čim manj težav in želim ti, da krči čim prej minejo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

31.10.2006, 19:49

clock-img

L & L

pencil-img

997

Seveda ji lahko daš ta čajček, drugač ji pa lahko daš tudi poparek od janeža in kumine. Lahko pa ti piješ ta čaj, če dojiš, bo ona z mlekom dobila tudi ta čaj. Drugač pa sem jaz pila kar čaj Lumpi ki ima vse te sestavine notr.
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

clock-img

31.10.2006, 19:55

clock-img

Anonimen

Nam je Plantex ful pomagal, pa sestrinim otrokom tudi. Po moje ga lahko takoj daš. Saj mora na zavitku pisat.

clock-img

31.10.2006, 20:08

clock-img

Disney

pencil-img

528

Tudi nam je Plantex dosti pomagal.Okrog 10-14 dni je bil star,ko sem mu ga prvič dala.Tako,da ji ga brez skrbi lahko daš.

clock-img

31.10.2006, 20:15

clock-img

happy mam

pencil-img

102

Ojla user posted image
Nam pa ni pomagalo nič, razen kapljic SABSIMPLEKS, ki sem jih kupila v lekarni. Zdaj smo stari 3 mesece, pa so krči minili-hvalabogu!

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

clock-img

31.10.2006, 21:00

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pri nas je pomagal čas, pri 2,5 meseca so se krčki končali.

clock-img

31.10.2006, 21:48

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

kuminov sirup, razni čajčki, kapljice, masaže, ....
Ta čas ko sprobavaš različne stvari, ki bi user posted image  pomagale, bodo krčki sami po sebi minili.

clock-img

31.10.2006, 23:01

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Mi smo tudi vse sprobal, pa so nam pomagale samo Sab simplex kapljice. Vse te pripravke pa lahko daješ bebici po doplolnjenih 3 tednih starosti- tako mi je rekel pediater. Predvsem sem jo pa nosila, to se mi zdi, je še edino kolikor toliko pomagalo... bo pa minilo, pri nas je blo po 2 m vsak dan boljš, po 3 mesecih pa ni blo več sledu o krčkih!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

01.11.2006, 15:44

clock-img

bobek

pencil-img

14

Mi smo dajali kapljice Babynos - dobijo se v Avstriji in delajo čudeže. No ja,  pri nas so pomagale user posted image Tudi ko je otrok že večji mu jih lahko daš, če ga boli trbuh.

clock-img

02.11.2006, 13:24

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: happy mam

Ojla user posted image
Nam pa ni pomagalo nič, razen kapljic SABSIMPLEKS, ki sem jih kupila v lekarni. Zdaj smo stari 3 mesece, pa so krči minili-hvalabogu!

Imava iste kapljice pa hvalabogu pomagajo. Upam da bo čimprej 3 mesece da zadeva mine, ker je piškotka zelo težko gledat takole v bolečinah.

clock-img

02.11.2006, 19:21

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Pri nas so pomagale kapljice Babynos, skupaj z dieto mame (vse sadje razen banan, paprika in podobna zelenjava, mleko). Če pa so se še vseeno pojavili pa Lefaxin.

clock-img

04.11.2006, 17:45

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Mi smo sprobali vse kar obstaja na slov. in avstr. tržišču. Pomagala je hrana Beba Sensitive (ki zdaj žal več ne obstaja - je bila pa prav proti krčem) in kapljice Babynos iz Avstrije. Vse ostalo nam ni nič pomagalo ali pa zelo zelo malo.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

04.11.2006, 20:39

clock-img

Luskan

pencil-img

229

Mi si pomagamo z vetrovnimi kapljicami koroških lekarn in Hippovim čajem za prebavo, ki ga lahko user posted image  pije po dopolnjenem 2. mesecu, sicer pa lahko mlajši od 2 mesecev pijejo komarčkov čaj. Upam, da bo čim prej minilo - pri nas komaj čakamo 3. mesec, ko bodo krči (upam) minili. Želim ti, da bi bilo tako tudi pri vas.

clock-img

08.11.2006, 20:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem