cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Trebuh tik pred porodom

clock-img

14.10.2005, 15:03

clock-img

thunder

pencil-img

302

Sem čisto blizu PDP (še 5 dni), trebuh pa se mi še ni spustil. Zanima me ali to pomeni da bomo še kar nekaj časa čakali oz. ali je nujno, da se npr. ene teden prej spusti in šele potem pridejo popadki ali je to lahko istočasno z začetkom popadkov... čist sem že zmešana od tega razmišljanja. Hvala za pomoč

clock-img

14.10.2005, 15:27

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Ko sem jaz 1.rodila, je moja G rekla, da bo 2 tedna prej, ker je otrok že nizko, pa sem rodila šele 1 teden po roku, torej 3 tedne kasneje, kot je rekla G in še to z umetnimi popadki. Tako, da boš tudi ti verjetno kasneje rodila. Ni pa nujno.user posted image  Nič ti nisem pomagala, a ne? No, želim ti, da je čimprej za tabo in vso srečo pri porodu!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2005, 15:37

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst sm rodila en teden pred rokom pa se mi do takrat trebuh še ni spustil, tko da... ni nujno, da boš še dolgo čakala. Lep in hiter porod ti želim! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

14.10.2005, 17:51

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Jaz sem mela že popadke, pa nisem imela filinga da se bi mi do takrat kaj doli spustil!

Lep pozdrav! K

clock-img

14.10.2005, 18:28

clock-img

thunder

pencil-img

302

Hvala za odgovore, ste me mal potolažle.

clock-img

15.10.2005, 23:02

clock-img

janč

pencil-img

136

jaz sem rodila dvakrat po roku in so vsi gledali, kdaj se mi bo trebuh spustil, pa se mi ni ne pri prvem in ne pri drugem otročku
ne pričakuj vsega kar ti govorijo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem