writing-img

Trema

clock-img

01.06.2007, 10:31

clock-img

Anonimen

Jaz imam pa danes tremo. Spoznala naj bi user posted image user posted image  od  mojega user posted image  s katerim sva skupaj 4 mesece.

Punči sta stari 3 in 6 let, pa me malo skrbi, kako bo to potekalo.

Kakšen nasvet?

clock-img

01.06.2007, 10:35

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Poskušaj se sprostiti. Upam da ju je tudi on dobro pripravil na srečanje, in da njuna mama ne bo delala težav in kaj grdega govorila o tebi.

Drugače pa ne bodi preveč vsiljiva do njiju, a se jima posvečaj (ne visi samo na svojem lubem), vprašaš ju kaj o vrtcu.
Če veš kaj imata radi (kako sladkarijo) jima to podari.

Drugače pa srečno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

01.06.2007, 10:36

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Bodi kar si,pa mogoče ju ne bombardiraj takoj s kakšnim pretiranim izkazovanjem ljubezni,da ne bosta mislila da hočeš igrati njuno mamico.Po moje je najbolje da začneš bolj na prijateljski ravni.user posted image user posted image

clock-img

01.06.2007, 11:03

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Poskušaj se sprostiti. Upam da ju je tudi on dobro pripravil na srečanje, in da njuna mama ne bo delala težav in kaj grdega govorila o tebi.

Drugače pa ne bodi preveč vsiljiva do njiju, a se jima posvečaj (ne visi samo na svojem lubem), vprašaš ju kaj o vrtcu.

Drugače pa srečno.

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.06.2007, 12:57

clock-img

tina a

pencil-img

626

IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

Bodi kar si,pa mogoče ju ne bombardiraj takoj s kakšnim pretiranim izkazovanjem ljubezni,da ne bosta mislila da hočeš igrati njuno mamico.Po moje je najbolje da začneš bolj na prijateljski ravni.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popolnoma strinja. Bodi čim bolj naravna in ne vsiljiva. In pripravi se na kak komentar otroka - še posebej starejšega. Vso srečo!!!

In user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

01.06.2007, 13:25

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Brez skrbi, otroci nimajo predsodkov, če jim jih starši ne vcepijouser posted image . Punčki te bosta meli radi. Se strinjam s taulo, ne sekiraj se preveč, koliko je prava mera, to boš hitro ugotovila, bodi zainteresirana, ne pa silit vanju, da bi ti morali takoj v naročje lest - čeprav se tudi to čisto zna zgodituser posted image . Predvsem pa bodi iskrena, pa karkoli že vprašata - če nočeš odgovorit, rajši reči, da nočeš, kot da se zlažeš, otroci to hitro začutijo...

clock-img

01.06.2007, 13:29

clock-img

Anonimen

Najraje boste prebili led, če se boš z njima igrala. Če boste kje notri, doma, npr, rečeš, a gremo kaj risat, ampak to tako, z navdušenjem. Gotovo bosta zapopadli. Ali pa če se vsi skupaj greste kakšno družabno igro, kašen človek ne jezi se ali enko ali kaj takega.

clock-img

01.06.2007, 15:57

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kakšen nasvet?

Ja. Dobro razmisli v kaj se spuščaš.

clock-img

01.06.2007, 17:16

clock-img

karmy

pencil-img

2530

zakaj že tehnofil? user posted image  drugače so ti pa punce dale dobre nasvete...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

01.06.2007, 19:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Drugače pa srečno.

user posted image user posted image

clock-img

01.06.2007, 23:35

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: karmy
zakaj že tehnofil?

Ne vem. Sem se prenaglil.  Predpostavil sem nekaj, kar v bistvu ne vemuser posted image .

Moram prej dobit še en odgovor: Kje punčki živita? Kdo skrbi zanju?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem