writing-img

Trip trap stolček

clock-img

13.04.2012, 12:31

clock-img

maktub

pencil-img

659

Mamice..

Razmisljam o nakupu omenjenega stolčka saj nama tale Peg Perego zavzame preveč prostorja in gledava kakega manjsega...
kake so izkušnje s tem stolčkom= je varen , stabilen, primeren za 7mesečnega otroka?

clock-img

13.04.2012, 12:52

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

pri nas imamo 2 ze 10 let. ne menjam za nobenega drugega.  dostikrat se tudi kak odrasem vsede na njega in vzdzi 100 %.
lepo se pospravi pza mizo in ne zavzame nič kaj več prostora kot navaden kuhinjski stol.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

13.04.2012, 13:56

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

pri nas imamo 2 ze 10 let. ne menjam za nobenega drugega.  dostikrat se tudi kak odrasem vsede na njega in vzdzi 100 %.
lepo se pospravi pza mizo in ne zavzame nič kaj več prostora kot navaden kuhinjski stol.

Se kar podpišem pod tole! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

13.04.2012, 14:04

clock-img

manna

pencil-img

2556

Je odličen stolček. Mi imamo tudi dva. Edini pogoj je, da dojenček že sedi samostojno. Če še ne, potem je treba še počakat.

clock-img

13.04.2012, 14:25

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Podpis user posted image Zelo dobra in uporabna stvar:)

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

13.04.2012, 14:29

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Jap, tako nekako. Ko sem jaz odraščala, sem ga imela tudi za "pisarniški" stol. Še zdaj ga imata starša za vnuke (stol bo kmalu dopolnil 40 let).

Pa pri tako majhnih sem jaz dokupila (pa ne originalne, ker se da cenejšo dobiti, pa tudi gre gor) tako penasto podlogo (za sedalo in naslonjalo), da otroček ni dres na stolu, pa še bolj mehko je bilo. Če se ja pa umazalo, se je za manjše količine obrisalo, drugače pa v stroj.

clock-img

13.04.2012, 14:54

clock-img

Maja Zmaja

pencil-img

3

Ja, trip trap je zakon! In ni treba, da je un ta rag Stokke-jev! Mi mamo enga pocen (mislim da 30 ali 40 €) iz Lesnine, pa je super.

clock-img

14.04.2012, 10:05

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

mene pa zanima, če ima katera odveč za prodat varovalo za ta trip trap stolček? mi smo stolček dobili brez varovala in bi ga nujno potrebovala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem