writing-img

Tud jst sm nova

clock-img

16.06.2005, 21:26

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Ojla vsem skupaj!

Sm mamica sinka, ki bo septembra dopolnil 3 leta. Zdaj se z :love: ze drugi mesec trudiva, da bi se najinemu pikecu pridruzil se :duda:. Ko sva zacela na tem delat, sm zacela brat vase pogovore in kr ne morem nehat. Tole te kr mal zasvoji.

Skratka, super ste in se kej beremo. :)

clock-img

16.06.2005, 21:29

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Dobrodosla, Katjandraz! :rozica::rozica::rozica:

clock-img

16.06.2005, 21:31

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Dobrodošla :bravo::bravo::bravo::bravo:
pa da nas čimprej zapustiš in greš na višji forum, pa poltud tu kaj poročaj, zgodbe o uspehu se rado posluša

clock-img

16.06.2005, 21:32

clock-img

lenika

pencil-img

6143

ja definitvno te zasvoji. Jaz sem zasvojena že 7 mesecev, torej od takrat, ko sva se z možem začela pogovarjati o tem, da je mogoče že čas, da preneham jemat KT. Od avgusta dalje pa tudi midva v akcijo.
Upam, da tebi meni inpa tudi vsem ostalim, ki si to želijo čim prej uspe.

clock-img

16.06.2005, 21:52

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Dobrodošla :rozica::rozica::rozica:

clock-img

16.06.2005, 21:58

clock-img

Suana

pencil-img

377

:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:
:sloncek::sloncek:DOBRODOŠLA:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

16.06.2005, 22:00

clock-img

moni30

pencil-img

201

Dobrodošla:rozica::rozica:

Pa kar vprašanje: kako dolgo pa naj bi počakala po prenehanju jemanja KT? Ker vsak drugače pravi, pa na forumih so tud čist različne informacije.

Sem zasledila odgovor nekega g., da naj bi počakala vsaj 1 mesec. Po drugi strani pa je eni odgovoril (ki je zanosla zraven tablet), da ni nič narobe tud če jih je jemala. Pa kaj je zdaj prav?:zmeden:

clock-img

16.06.2005, 22:02

clock-img

lenika

pencil-img

6143

meni je moja ginekologinja rekla 3-6 mesecev in priporočala, da že kar začnem jemat Tifol. Midva sva se odločila, da bova počakala 6 mesecev, ker , če sva čakala do sedaj bova pa še 6 mesecev, oziroma sedaj le še mesec in pol.

clock-img

16.06.2005, 22:16

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

D:rozica:O:rozica:B:rozica:R:rozica:O:rozica:D:rozica:O:rozica:Š:rozica:L:rozica:A:rozica:! In želim ti čimprej :modri::roza:

Glede čakanja po KT pa jaz mislim oziroma da ni čisto nič narobe, če začneš "delat" na otroku kar takoj. Moja sestra je takoj naslednji mesece zanosila pa ni bilo nobenih problemov. In naš korenjak bo naslednji teden dopolnil že 8 mesecev. Ko se ima namen "prijeti" se itak bo, pa če bo to takoj naslednji mesec ali šele čez leto dni. Tako je pač moje mnenje.

Tifol je pa pametno začet jemat takoj. Sicer ga jaz trenutno ne uživam več, ker sem vse skupaj dala malo na OFF.

Vsem želim čimprej :roza::modri:

clock-img

16.06.2005, 22:16

clock-img

moni30

pencil-img

201

Katere tablete pa si jemala? A je to kaj od sorte odvisno?

Spomnim se da sem se že nekaj časa nazaj slučajno o tem pogovarjala z mojo g., pa je rekla, da so tablete zdaj že take, da lahko kar takoj.

Pa še bolj si plodna takoj po prenehanju jemanja baje.

clock-img

16.06.2005, 22:32

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Jst sm jedla Diane 35 leto in pol, pa mi je dermatologinja, k mi jih je predpisala, rekla, da lohk takoj zanosm. Isto so mi rekl v lekarni in moji prjatlci, k je tud Diane jedla, je isto reku ginekolog. Dermatologinja mi je razložila, da dokler se hormoni ne uredijo itak ne mors zanost. Fora je v tem, da se pr teh tabletah matrenica neki skrci in rabi določen čas, da gre nazaj na normalno velikost. Če pa bi prezgodi po tabletah prslo do oploditve, se ne bi moglo prčrvstit na maternično steno in bi v bistvu pršlo do SS, sam tok zgodi, da bi misla, da je navadna M.

clock-img

17.06.2005, 08:37

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

pozdravljena in hitro nam sporoči lepe novice :kava:

clock-img

17.06.2005, 08:42

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

:bravo: Dobrodošla še ena zasvojenka!:)-

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.06.2005, 09:05

clock-img

aljča

pencil-img

855

Dobrodošla med nami:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
L.p:Alja:metulj::metulj:

clock-img

17.06.2005, 09:26

clock-img

Anonimen

Dobrodosla na RR! :miska::miska::miska:

clock-img

17.06.2005, 13:16

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mene sprašuješ katere tablete sem jemala?
Jaz sem jemala Cilest.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem