evo mene, me zdaj en čas ni bilo, ker sva z dragim uživala 100 na uro, ko je končno prišel s potovanja domov.
Bil je in je še noro vesel in kar takoj za akcio, ko sem mu povedala, da sem pa jaz tudi (končno) pripravljena na
.
Glede službe je pa tako, počakala bova še en teden, pol pa če se "gospod" šef ne odloči, greva pa midva v akcijo
. Bo kar pasalo skupaj, ker greva naslednji teden na poročno potovanje. Komaj že čakava na soboto, da si rečeva "usodni" DA.
Draga anonimna, ja s****e je s temi kao pametnimi šefi in službami. Po eni strani trobijo, da rodnost upada, po drugi ti pa v bistvu sploh ne dajo možnosti, da bi imel v nekih normalnih pogojih otroka. Žalostno je, da se moramo ženske pri takšnih pomembnih odločitvah v večini primerov najprej ozirati na šefa in službo. Žal tako je, jaz imam vsaj v tem pogledu srečo, da moj dragi še kar dobro zasluži in bova lahko tudi tako preživela, čeprav je pa nekja najlepšega, ko imam službo in sem med ljudmi, ko delam nekaj zase. Saj konc koncev denar imava in porabiva pol skupaj, samo bolj koristno se počutim, če ga tudi jaz domov prinesem. Blagor vsem tistim ženskam in njihovim šefom, ki jim ne delajo problemov, ko zanosijo, mislim, da jih ni veliko.
cao punce in lep dan