writing-img

UPORABLJENO VENDAR SUHO PLENICO UPORABITI ŠEENKRAT?

clock-img

09.10.2006, 15:11

clock-img

Anonimen

Moja dvoletnica je že nekaj časačez dan suha, plenico in sicer tisto ki je kot hlačke ji nataknem le za opoldansko spanje in seveda ponoči. vendar pa je plenica zdaj že v 80% lahko rečem po spanju suha. in čez dan in čez noč. a vi tako plenico porabite šeenkrat ali jo vržete preč?

clock-img

09.10.2006, 15:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst sem jih zmetala stran, moja mami pa zvesto uporabla se enkrat...kaj pa vem...pomoje,ce je suha ni nc narobe...

clock-img

09.10.2006, 15:19

clock-img

Anonimen

ja jaz jih tudi mečem preč mat me pa zmerja kako sem bogata. sej ma prov v bistvu. sej gat tut ne flikneš preč po dveh urah a ne??!! user posted image

clock-img

09.10.2006, 15:22

clock-img

dory

pencil-img

8852

user posted image user posted image tele nase mame :)...ampak sej majo kr prou v bistvu...sicer smo pa mi ze lep cas suhi,tko, da mi zej ocita da mam drugje prevec dnarja user posted image ...sej skoz kej :)

clock-img

09.10.2006, 15:30

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Jaz sem plenico ponavadi še enkrat uporabila, edino če ni bila čisto pomečkana - torej če tisto polnilo notri ni bilo v en kup nagneteno.

clock-img

09.10.2006, 15:35

clock-img

Anonimen

Ja, jaz sem jo še večkrat uporabila. Oziroma Tibor jo je.

clock-img

09.10.2006, 15:42

clock-img

nataša k

pencil-img

163

Ja, tudi jaz sem takšno plenico še uporabila. Sploh, če ga nisem prej po ritki s kremico namazala. Ker, ko je imel rito namazano, takrat so bili na plenici ostanki le-te. Takšn sem vrgla stran in mu dala svežo. 

clock-img

09.10.2006, 15:48

clock-img

Anonimen

Seveda, no razen če ni bila preveč pomečkana. Na primer, ko se je zbudila, sem plenico vrgla stran v vsakem primeru.

clock-img

09.10.2006, 23:04

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

tudi mi jo porabimo za naslednjič.Za 2 x je ,potem jo pa vržem stran ,tud če je še suha.

clock-img

09.10.2006, 23:39

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jo večkrat uporabim. Dokeler ni prezmučkana ali mokra, ker se tudi še kdja ponoči zgodi, da lula. Je pa že toliko, da zjutraj, ko gre na kahlico, pove: Mamica, Pina jujaja a pičko!user posted image user posted image user posted image

(PS da me ne bo kdo kregal - **** pri nas pomeni plenička... im tudi Petja ima ****user posted image

clock-img

10.10.2006, 10:42

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Jaz jo vedno zamenjam za novo.

clock-img

10.10.2006, 12:55

clock-img

srki

pencil-img

9222

Če je plenica suha, jo še enkrat uporabim. Saj je suha, madona.

clock-img

11.10.2006, 18:22

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Vržem jo stran. Tud če mam gate sam 10min zvečer na riti dam zjutri nove gor. Tko da zakaj bi dala otroku naslednje popoldan na rit plenico ki jo je imel na riti celo noč, čeprav ni polulana???

clock-img

11.10.2006, 18:40

clock-img

Anonimen

Nikoli je nisem dvakrat uporabila, tudi če je bila suha.

clock-img

13.10.2006, 20:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Vržem jo stran. Tud če mam gate sam 10min zvečer na riti dam zjutri nove gor. Tko da zakaj bi dala otroku naslednje popoldan na rit plenico ki jo je imel na riti celo noč, čeprav ni polulana???

zato k morm plenico plačat ne vem 70 sit, gatk pa ne user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem