cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

URICULT

clock-img

17.07.2008, 18:38

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Imamo sum na uricult. Ima katera izkušnje s tem. Naš mali 2,5-mesečni fantek zadnje dni slabše je, se zvija, joka, je prehlajen in ves čas poten, vročine pa nima. Bi bilo to to? Pa po jedi se revež zvija in joka.

clock-img

17.07.2008, 19:22

clock-img

leasnurer

pencil-img

52

Uricult je preiskava vode, preiskava prisotnih bakterij. Če pa mislim na uroinfekt, pa mislim da ga nima, če je samo prehlajen, vročine pa nima. Tak da brez skrbi, gre mogoče samo za kakšo lahko virusno obolenje.

clock-img

18.07.2008, 06:55

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, uricult je preiskave urina na bakterije. Smo mi dali skozi, ko je bil sum na uroinfekt. Traja 24 ur, da dobiš izvid. Mi smo jo dobro odnesli, upam, da tudi vam ne potrdi uroinfekta.

clock-img

18.07.2008, 10:16

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Tudi mi smo jo dobro odnesli user posted image . Je user posted image  "le" prehlajen in kašlja.  Upam, da se kmalu pozdravi in začne jest kot je trebauser posted image .

clock-img

18.07.2008, 10:18

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Verjetno sum na uroinfekt, zato so vzeli vodo in nastavili uricult. Ampak pri uroinfektu je ponavadi tudi visoka vročina, mrzlica.

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem