writing-img

URSKA - a si še v enem kosu?

clock-img

09.11.2005, 09:15

clock-img

*barbapapa*

pencil-img

163

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pričakujemo novice!user posted image

clock-img

09.11.2005, 09:22

clock-img

tinka-pepa

pencil-img

520

clock-img

09.11.2005, 09:23

clock-img

Anonimen

Ja še vedno sva dva v enem.

Moj user posted image  pravi, da bo pri meni potrebna vrv, da bodo malega ven dobili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč je bila ena najbolj mirnejših doslej. Zdaj pa me spet šraufa, ko user posted image .
Se mi zdi, da bo dete trmasto kot ati in da bo morala mami vedno na koncu popusti. user posted image user posted image user posted image   Že zdaj sta v neki navezi, ker ati pravi, da ne smem roditi
pred 22. 11. Ga je strah imeti dva škorpijona pri hiši.

Hvala za skrb.

clock-img

09.11.2005, 09:23

clock-img

*barbapapa*

pencil-img

163

URSKA ?????  iz Prekmurja user posted image

clock-img

09.11.2005, 09:25

clock-img

*barbapapa*

pencil-img

163

Uživaj v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj ne boš več dolgo user posted image

clock-img

09.11.2005, 09:26

clock-img

tinka-pepa

pencil-img

520

pol pa sem se zmotla, pardon.
user posted image

clock-img

09.11.2005, 09:29

clock-img

Anonimen

Tinka nič hudega. Tu je vedno mešana solata na RR-u. user posted image user posted image  Nas je malo več, ne?user posted image user posted image

clock-img

09.11.2005, 10:02

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

joj, urška, sm se ti mogla pošteno nasmejat... da tata noče dveh škorpjonov v hiši... jst mam v hiši že štiri ribice (pa ne v akvariju, ampak na štirih nogah, med njimi tudi tatija) in tudi naš-a user posted image  bo ribica. torej jih bo kr pet!!! lahko me pa doleti celo vodnar, ki jih pod streho še ni... ko sm doma povedala, da bomo imeli ribico, je moja mama takoj poskočla, pa ne še eno!!! tko da jst in mama zastopava ogenj (leva in strelca), ostali so pa vsi ribe!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem