ali to pomeni, da če bi šli na urgenco ji ne bi slikali glave ali česa podobnega. Ker vse kar si napisala sem pa res gledala in opazovala
Če bi šla na urgenco, bi jo pregledal, napisal kako se odziva in jo poslal na slikanje. Slikali bi jo v vsakem primeru, če bi prišla tja, ker to morajo naredit, sicer gre za malomarnost. Moja najmlajša se je poleti zaletela v štok od vrat, pa si je presekala čelo. Ker vem že od najstarejše - od poškodbe, da je na glavi tanka koža in potem kri ful teče, me to ni skrbelo. Edino rana ji je zijala, pa sem klicala dežurno, če mora prit na đivanje, ker rana le ni tako velika. In mi je rekla, da naj le pridem pokazat, če bo treba šivat, ker včasih starši mislimo, da so rane bolj zanemarljive, kot zgledajo. In mi je dala takoj napotnico za šivanje (oz. lepljennje), so pa jo v bolnici tudi slikali.
Če pa je tvoja padla v petek, pa se do danes dobro počuti in nima znakov, ki so ti jih opisale, pa mislim, da ni več potrebe skakat okrog zdravnikov.