writing-img

Ugodnosti DINERSA Baby center

clock-img

17.12.2009, 20:02

clock-img

primaky

pencil-img

6

V decembru imajo v babycentru CE ugodnost da na vsakih 50eur dobiš 10eur bon, pri nakupu z kartico Dainers.
Zanima me zakaj ravno Diners? Kakšne imate izkušnje z Dinersom? kaj svetujete, oz. če kdo
slučajno ve če bo še kakšna ugodnost v B. C. v celju?

Pogoji za včlanitev v Diners club so 20 eur letne naročnine in min 500eur neto plača, kar ni  problem, edin problem je dobava katera traja cca 14.dni, kar je  prepozno glede na to da je akcija samo v decembru.

Hvala in LP!

clock-img

17.12.2009, 20:41

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

a to velja v vseh BC ali samo v CE??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

17.12.2009, 20:47

clock-img

primaky

pencil-img

6

Mi2 sva bila v Celju in nama je tam povedala za to akcijo, če velja samo za Ce pa nevem.

clock-img

17.12.2009, 20:55

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

bom pokukala na na stran od Dinersa

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

17.12.2009, 20:58

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Ta akcija je bila v vseh babycentrih, vsak torek...ampak je bila samo do 15. decembra.

Drugače sem pa jaz ful zadovoljna s to kartico...ker ima večina trgovin preko te kartice nakupe na obroke brez obresti pa še skos so kakšne takšne akcije.

clock-img

17.12.2009, 22:22

clock-img

lex

pencil-img

6532

jaz jo tudi imam in mi je čist OK, zadnjič me je Big bangu kar sama vprašala, če mi naredi obroke, skoraj povsod lahko kupujem z njo (razen hoferja, lidla, pa še kakšne majše trgovine)
pa v GA sem prek dinersa kupila pomivalni stroj in sem ga vzela na 12 obrokov in brez vsakih obresti. Le stroški vodenaj obrokov so 1e ne glede na znesek

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

18.12.2009, 10:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.12.2009, 11:45

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jap, zapraviš lahko toliko, koliko imaš limita...ne glede na tvoje stanje na osebnem računu. Jaz imam že par let kar ta najnižji limit...ker kartico največkrat uporabim, ko na osebnem zmanjka sredstevuser posted image  pa še to ponavadi pazim, da je po 10. v mesecu, ker potem pride račun komaj naslednji mesec 18.

Sem jo pa vzela, ko nam jo je sindikat v službi ponudil. Pa mi ni žal. Sploh mi je fino zaradi tujine, da ne nosiš ne vem koliko denarja zraven.

Čeprav pa zdaj razmišljam o kakšni visi, ker diners ni tako razširjen. Pa preko paypala ga ne moreš uporabit. Moj ima amex, ki tudi predtsavlja problem...tak da vedno bolj razmišljava še o kakšni drugi kartici.

clock-img

18.12.2009, 12:01

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Jaz imam Diners in sem ful zadovoljna. Pri vsakem nakupu "podari" Diners neke vrste nagradne točke, ki jih seštevaš, in potem lahko pokličeš na Diners, vnovčiš te točke, ter naročiš darilne bone za Baby centerr, torej dobiš darilni bon za 50 eur, obračunajo ti samo 40 eur. to je ena varianta, običajno pa je res tako, da v mesecu decembru delujejo tudi na način, da ko plačaš v baby centru z diners, dobiš gratis 10 eur. Kartica mi je vsekakor fajna, porabo kadarkoli prečekiraš preko neta, skratka, fajn.

Vse bo v redu in nekdo te ima rad.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem