cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ultrazvočni inhalator

clock-img

10.04.2008, 08:11

clock-img

Anonimen

A ga katera uporablja? Katerega priporočate? Je to sploh primerno za 6.mesečnika?

clock-img

10.04.2008, 18:06

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Mi imamo inhalator, sicer kompresijskega, ampak mislim, da so ultrazvočni tišji, sicer pa ne bi smelo biti razlik, po moji logiki. user posted image  Mi smo ga kupili, ko je imela dobrih pet mesecev, ker je imela laringitis in so nam tudi v bolnišnici rekli, naj doma izvajamo inhalacije. Pri inhalatorju samo zamenjaš masko za odrasle z otroško (manjšo) masko, in je. Poglej recimo
http://www.mimovrste.com/artikel/1480096028/ultrazvocni-inhalator-ultrainhal-tip-6700?img_id=57877
je tudi za otroke.
Meni je taka zadeva fajn, ker je večnamenska oz. jo lahko uporablja celo družina, če ima dete težave z dihanjem (pri nas je bilo precej hudo), se mi zdi pa tudi varneje kot postavljati ga ob lonec z vrelo vodo pa brisačo čez. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem