writing-img

Uporabniki Mastercarda potrebujem pomoč

clock-img

24.03.2009, 21:51

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Zdravo!

Vprašanje za vse tiste, ki ste lastniki mastercard kreditne kartice.
Namreč stanje je tako: preko interneta sem s pomočjo mastercarda plačala določeno storitev, ki sem jo kasneje preklicala. Obvestili so me, da so mi denar nakazali nazaj, vendar jaz laik nimam pojma, kako je zdaj s tem denarjem.
Kam je vrnjen, na kateri račun? Na kreditno kartico? Kako lahko pridem do njega? Vse skupaj mi je ful čudno, res je pa, da nisem ravno pogosta uporabnica kreditnih kartic.

Me lahko kdo pametnejši razsvetli, kako je s tem?

Hvala.

Letos pa bo!

clock-img

24.03.2009, 21:58

clock-img

urška

pencil-img

3136

pri meni se je naredilo tako, da so mi pred kratkim na amazonu računali eno članarino, ki je nisem naročila. poslala sem par mejlov in v roku parih dni je bilo na izpisku od mastercarda razvidno, da mi je bil denar "vrnjen." torej je bil še enkrat isti znesek poknjižen v dobro. 

clock-img

24.03.2009, 22:07

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Denar ti bo vrnjen na mastercard, sam ponavadi to traja kar nekaj dni, ker je dolgotrajen postopek. Oni najprej razknižijo, potem to pošljejo na eno firmo na B. in potem oni javijo naprej na tvojo banko. Tak postopek pa kar traja...oziroma oni si vzamejo precej časa.user posted image

So what....

clock-img

25.03.2009, 06:56

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Knjiženo bo v dobro nazaj na tvoj MC. Koliko časa traja postopek, pa je odvisno od več dejavnikov - po mojih izkušnjah predvsem od tistega, ki vrača (nekateri vračila in podobne transakcije opravljajo 1x mesečno), knjižbe so narejene dokaj ažurno.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

25.03.2009, 07:42

clock-img

urška

pencil-img

3136

meni je amazon uredil v dveh dneh, potem, ko je bilo odkrito da je napaka njihova.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni