writing-img

Ura za Zemljo

clock-img

29.03.2008, 12:27

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Danes ne pozabite:
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20080329_3121192.php?ar=nsn&dateid=1206784771

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

29.03.2008, 15:16

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Ko bi se tega le vsi držali.

Toda če samo prebereš izjave nekaterih pod člankom, ti je vse jasno ...

Letos pa bo!

clock-img

29.03.2008, 19:55

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ajd, punce, še dobrih 5 minut, pol pa pod odejo..... se muckat user posted image , mati Zemlja pa naj se mal odpočije od nas user posted image !

ROŽICA

clock-img

29.03.2008, 20:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Kdo bo pa BB gledal?

clock-img

29.03.2008, 21:15

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

ne nasedam takim akcijam. glede na to, da nimam ne pomivalca, ne sušilca sem že zdavnaj not prinesla to uro brez luči. plus to, da itak mam luči ful malo časa dnevno prižgane, sploh po 20h zvečer, ko si raje prižgem svečke.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

31.03.2008, 07:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz tudi nisem razsipna s to el. energijo, zato imam čisto vest. Spat hodim itak, ko se dobro pokaže potreba za lučuser posted image . Od gospodinjskih aparatov pa najbolj laufa pralni stroj, ostalo ne, ker niti nimam. 

clock-img

31.03.2008, 08:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ko bi ugasnili luči vsem cerkvam, ki so razsvetljene na vsakem hribčku bi veliko prišparali.

Sicer pa uporabljamo špar žarnice, ki zelo pripomorejo k temu. Zato namesto tiste ene ure raje kar vsak dan skrbim za porabo.....

clock-img

31.03.2008, 11:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pa ko bi malo manj javnih razsvetljav postavljali, tudi. Madona, včasih so bile na vsake kvatre postavljene, zdaj pa skoraj pri vsaki bajtiuser posted image .

clock-img

31.03.2008, 13:00

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

ja Slovenija je res med največjimi svetlobnimi onesnaževalci v Evropi. predvsem zaradi prevelikega števila javne razsvetljave in pa tudi zaradi neustreznosti le te. pa saj se to vidi, npr. ko se od nekje ponoči bližaš Ljubljani, se že od zelo daleč vidi neka taka rozasto rumena prevleka. grozn. res bi bilo treba v take stvari investirat najprej in pa tudi v bolj ekološko industrijo. ne pa da se glede vsega vedno vzbuja slabo vest malim porabnikom. 

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem