writing-img

Utripanje z očkami

clock-img

21.02.2009, 19:07

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Zadnje čase opažam da naš 4 letnik pogosto utripa z očkami,sploh ko gleda tv,a je imel kdo takšne težave,naj stopim do okulista?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

21.02.2009, 19:50

clock-img

abi

pencil-img

755

Imam nečakinjo istih let in identičen primer utripanja z očkami.
Bili so že na pregledih - okulist, nevrolog in nihče ni odkril razloga, zdaj pa gre še k psihologu.

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

21.02.2009, 20:48

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Tudi mi smo že imeli iste fore pri tej starosti. Utripanje je trajalo kakšne tri tedne, potem pa je minilo samo od sebe, tako kot se je začelo. 

clock-img

21.02.2009, 20:52

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Naša je utripala z očmi, ko so ji lasje v oči silili. Očitno smo ji enih par spredaj pustili predolgih, ko smo ji delali frufru. No, ko smo pa še te laske pristrigli, pa je tudi utripat nehala z očmi.

clock-img

22.02.2009, 00:01

clock-img

Anonimen

To utripanje ali "žmrkanje" z očmi pride od preutrujenosti očesa, velikokrat tudi zaradi še neodkrite dioptrije. Oko na daljšo razdaljo ne more izostriti slike, zato mi nezavedno na silo krivimo lečo do izostritve pogleda, pri tem pa se oko utruja.
Stopite do okulista, za vsak slučaj.

clock-img

22.02.2009, 19:38

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Naš je tudi pri 4 letih mižikal k nor. In tako kot je začel je tudi nehal. Malo smo mu za par dni prepovedali risnake na računalniku pa ni bilo nič bolje. Čez noč je nehal.

clock-img

24.02.2009, 12:06

clock-img

Čajček

pencil-img

104

Mi smo tudi "utripali" in, ker sem imela sama neke težave z očmi sem k okulistu peljala še malega. Pred tem smo tudi mi ukinili risanke.... pa ni nič pomagalo. No, okulistka je odkrila, da je težava v suhih očeh. Svetovala isto kot meni: umetne solze in izogibanje klimatiziranim prostorom, preveč ogretim s centralno in paziti na veter, pa je kar hitro minilo.

clock-img

26.02.2009, 11:35

clock-img

katj

pencil-img

293

moj je star dobre 2 leti in občasno mežika, pol pa kr mine.
sm ga že mislila peljat k P, pa je pol kr minilo.
sm pa tud predvidevala, da je to zaradi suhih učk, zarad centraln...sploh v vrtcu k majo ful toplo.
mežika pa kadarkoli, ne pred tvjem...sej ga itak ne gleda....eno pikico risanke.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem