writing-img

Utrujenost

clock-img

06.10.2008, 14:52

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Drage moje, jaz sem že kronično utrujena. Neprespana, sama z dvoletnikom, ki prekipeva od energije. V službi zasuta z delom.........

zelo bi bila hvaležna, če mi lahko pošljete, podarite kaj energije user posted image

a je še kakšna preutrujena duša, kako si pomagate?

clock-img

06.10.2008, 15:02

clock-img

Anonimen

user posted image

Že čutiš mojo pozitivno energijo? user posted image
Pošiljam ti neskončno veliko dobre energije.

Za več energije priporočam: spremembo rutine, sprehod po sončku, dobro komedijo, veliko poživljajoče glasbe, hrano bogato z vitamini, več gibanja, smeh, srečo, mal počitka, nekaj uric savnanja/sproščanja, predvsem pa razbremenitev.

Vse je dobro!

clock-img

06.10.2008, 15:04

clock-img

smigli

pencil-img

1088

.......hvala, je že malo bolje

clock-img

06.10.2008, 19:11

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Naj ti povem, da sem danes popoldne spala 1 uro in pol. In to je zame tak luksuz. Naspala se nisem že res dolgo časa. In otroci so spali, in jaz zraven, in takooo je pasalo.
Nocoj pojdi spati, takoj ko otrok zaspi, vse kar je razmetano, in umazana posoda naj te ne motijo in sigurno te bodo počakali do drugega dne, ti pa se spočij, ker potem se boš jutri zagotovo bolje počutila.

clock-img

06.10.2008, 21:57

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem danes z mojim falotkom spala 2 uri in pol user posted image , tako da ti lahko podarim eno veliko vrečo energije!!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

06.10.2008, 23:21

clock-img

barika

pencil-img

6448

... in lipov čaj za obauser posted image

clock-img

07.10.2008, 07:49

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pošijlam ti koš energije, poglej danes bo še en lep dan, prejt v naravo, glej kako jesen barva listke, kako padajo na tla. Tolaži se s tem da bo vsako leto boljše in če ne druga daj za kako uro otroka komu drugemo v varstvo, sama pa počni to kar ti je najljubše. Držim pesti da neprespane noči čim prej minejo. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

07.10.2008, 09:20

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Punce hvala, danes je že malo bolše, sicer pa se ne dam in grem itak pokončno naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem