writing-img

Uvajanje GH

clock-img

06.02.2007, 16:20

clock-img

bebi

pencil-img

319

Izkušene mamice!

Mi smo začeli z GH pri starosti 6 mesecev, začela pa sva z zelenjavo. Sedaj že deset dni jeva za kosilo zelenjavo + dojenje. Začela sva s korenčkom in krompirčkom (3 dni), potem pa na vsake 3 dni dodam novo zelenjavo: cvetača, koleraba, danes pa sem dodala še bučko. A je to O.K., da na vsake tri dodam še eno novo zelenjavo. Dodati mislim še brokoli. A je to preveč zelenjave na kupu? Prebava mislim, da je O.K.. A mi lahko poveste, kdaj naj začnem še s sadjem in kakšnim, a naj ga dodam za dopoldansko ali popoldansko malico?

Vnaprej hvala!

LP

2006
2008

clock-img

06.02.2007, 17:23

clock-img

eya

pencil-img

4615

Po mojem mnenju delaš super user posted image

Jaz sem tudi sadje uvajala v dopoldanskem času, zelenjavo pa je dobil popoldan (tisto že uvedeno), zraven pa sem mu skuhala še riž ali polento.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

06.02.2007, 19:59

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Tud jaz sem sadje uvajala dopoldan, popoldan pa zelenjavo in sicer tako kot ti - da se dodajala vsako novo stvar k že preizkušeni in na koncu je imela v enem obroku korenje, krompir, bučke, cvetačo,brokoli. Tako da mislim da delaš super. Lep pozdrav pa dober tek!

clock-img

06.02.2007, 21:09

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Tudi jaz sem tako delala.

clock-img

07.02.2007, 09:30

clock-img

monika30

pencil-img

563

Mislim, da uvajaš super.
Mi smo sicer začeli s sadjem v dopoldanskem času, za kosilo pa zelenjavo+riž,polenta, krompir.

Veliko užitkov ob mlaskanju hrane.
Lp

clock-img

07.02.2007, 16:03

clock-img

super nova

pencil-img

60

Super le tako naprej, user posted image tudi jaz sem ji sadje dajala v doplodanskem času, za kosilo pa zelenjavne juhice z mesom. Mislim, da je kar prav da uvajaš postopoma novo zelenjavo k že preizkušenemu. user posted image Njam, njam!!!

clock-img

09.02.2007, 13:52

clock-img

bebi

pencil-img

319

Hvala za vaše odgovore! Včeraj in danes sva probala še malo jabolčnega soka iztisnjenega iz naribanega jabolka. Pa je bil mali kar malo razočaran nad to jabolčno vodo. Zanima me, če se mora jabolko za kašico, prekuhati ali ne, a lahko je kašico kar iz surovega jabolka?

LP user posted image

2006
2008

clock-img

09.02.2007, 16:39

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Meni je pediatrinja rekla da kar surovo. Prereži ga in kar z žličko strgaj in super gre, saj naribano jaboljko ko potemni zapira.

Gremo veselo.

clock-img

09.02.2007, 20:05

clock-img

eya

pencil-img

4615

Lahko svežega, naribanega, če ga bo pa kaj zvijalo, napenjalo, mu daj pa kuhanega.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem