writing-img

VAŠE MNENJE

clock-img

05.02.2008, 13:19

clock-img

tara 14

pencil-img

7

Imam eno vprašanje, ker več nevem kaj si naj mislim. user posted image mi zamuja 4 dni in imam pod pazduhi rahlo zatečene dojke, test sem naredila  v soboto in včeraj pa je bil negativen.Potem sem ga naredila danes zjutraj- seratec iz lekarne in mi je po 5 minutah pokazal čisto rahlo drugo črtico, ki sploh ni segala do konca ampak nekako do polovice lističa. Nevem kaj si naj mislim, sem zelo zmedenauser posted image .kaj mislite da obstaja možnost da bi bilauser posted image ?user posted image punce prosim za vaše mnenje in če se je kateri že zgodilo kaj podobnega.

clock-img

05.02.2008, 13:30

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

draga Tara 14 probaj še clear blue po mojem mnenju je najzaneslivejši res da je precej drag glede na druge teste. iz lastnih izkušenj ti povem da sem delala nek test a se ne točno spomnim imena in se je kar cel kvadratek kjer naj bi se pokazale črtice obarval a rizultat ni bil viden. naslednji dan sem zjutraj naredila cb in je v sekundi pokazal velik in debel +. pa vsliko sreče za morebitno user posted image držim pesti

clock-img

05.02.2008, 13:55

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Možno, da najprej še nisi imela dovolj nosečniškega hormona prisotnega, kasneje pa zelo malo - zato tudi slaba črtica. Poskusi čez kak dan ali dva ponovno naredit test.
Ampak mislim, da ti lahko kar čestitam. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.02.2008, 14:05

clock-img

Barachiel

pencil-img

181

Ali pa pojdi h G in naj ti pregledajo kri user posted image  upam, da ti bo uspelo user posted image user posted image

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem