writing-img

VIšina plačila vrtca - prosim pomoč!

clock-img

22.05.2005, 16:21

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Če vpišeš otroka v jasli maja 2005, v vlogi navedeš podatke o dohodkih iz leta 2003, takrat pa otrok še ni bil rojen.

Ali ti potem tiste dohodke delijo z 2 (dva družinska člana) ali s 3, kolikor je družinskih članov zdaj?

Jaz namreč ne vem, kako so v moji odločbi prišli do tako visokega dohodka na družinskega člana, ker če si zračunam sama, pride nekaj deset tisoč tolarjev manj...

clock-img

22.05.2005, 21:22

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Včasih se na občini (oz. csd-ju) tudi zmotijo. Pri meni so se že, pa sem veselo poklicala tja, od koder je odločba prišla, in jim razložila, da so se zmotili. Ni bilo treba sploh vloge vložit, so bili tako prijazni, da so mi čez 2 dni novo odločbo poslali na dom.
Aja, deliti morajo s 3, če ste zdaj trije, logično.

Pa še to, odločba iz vrtca se mora ujemati s tisto od otroških. na obeh piše kolikšen dohodek imate na družinskega člana za preteklo leto, tako da lahko preveriš. Če nista enaki, so se zmotili.

clock-img

23.05.2005, 21:36

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Sem že preverila na občini - vse moje prihodke iz leta 2003 so prišteli mojim prihodkom, ki jih bom imela v letu 2005. V letu 2003 sem bila honorarka, zdaj sem zaposlena. Pravijo, da se niso zmotili, ker po Pravilniku to tako je. Vseeno sem vložila pritožbo.
Gre torej za to, da se mi štejejo dvakratni prihodki.

clock-img

23.05.2005, 21:57

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Saj si prav naredila. Če ti pa slučajno ne bi ugodili, pa čez tri mesece vloži ponovno prošnjo za znižanje plačila, zaradi spremenjenih finančnih razmer.

clock-img

23.05.2005, 23:31

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ne morejo ti seštevati prihodkov. Upoštevati morajo bodisi staro stanje, če je nespremenjeno, bodisi novo. Tudi meni so enkrat nekaj spalamudili in upoštevali nekaj od prej in nekaj od zdaj, pa sem šla kar osebno na občino in so mi takoj uredili zadevo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem