cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

VOZIČEK JANE

clock-img

15.12.2005, 20:28

clock-img

rozica11

pencil-img

166

Hojla,

no tudi midva sva se odločila za voziček JANE, ki sva ga dobila po tej novoletni ceni in imava eno težavico. Zanima me, kako se nastavi vrtljivost prednjega kolesa. Pri strani je namreč nek "gumb", ki sva ga poskušala zavrteti v obe smeri - kot kaže v navodilih naj bi se tako določila fiksnost/vrtljivost kolesa. Vendar v nobenem od obeh položajev kolo ne postane vrtljivo ampak je v obeh primerih fiksno. Zato prosim tiste , ki ste kupili voziček - model slalom, za nasvet - ali je problem v najinem vozičku ali pa enostavno ne znava.

Hvala za pomoč, user posted image  

clock-img

15.12.2005, 20:54

clock-img

pebi

pencil-img

32

Ja, mi smo kupili ta voziček. Vrtljivost sprednjega kolesa se nastavi s stranskim gumbom na kolesu. Nam dela normalno. Ko se gumb zaskoči, je kolo v fiksnem položaju, če ga pa rahlo zavrtiš v eno stran, se pa kolo vrti. Pri nas ni bilo nobnih težav, ko smo poskusili. Upam, da bo tudi vam delalo.

clock-img

15.12.2005, 21:24

clock-img

rozica11

pencil-img

166

Oj pebi,

sva poskusla, zgleda da je treba zavrtet za točno 90 stopinj, ker midva sva ga mal zavrtela, tako da se je kolo vrtelo, samo je gumb skočil nazaj v prvotni položaj. Sedaj sva probala zavrtet za 90 stopinj in je o.k.. Problemček rešen,
hvala za pomoč.

Lep pozdravček.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem