writing-img

VROČINA NE PADE - KAJ NAJ

clock-img

05.07.2009, 21:16

clock-img

kamy

pencil-img

132

No pa smo tam!user posted image Mislim, da je moja user posted image dobila norice od mene! Jaz jih sicer še imam a danes se je pri njej pojavila vročina in jokanje ter toženje po bolečini v ušesu!? Ne vem, samo P mi je v petek rekla, da se pri otrocih v prvih znakih kaže tudi bolečina v ušesu. Vročina ne pade in ne pade okoli 38oC se vrti in me je strah zaradi vročinskih krčev, ki jih je že imela. Kaj naj naredim, razen hlajenja, ker mi user posted image sicer spi in je ne bi zbujala. Ali je pametno, da ji na 10-20 min merim vročino in ukrepam, ko bo zares potrebno? Ali ji lahko dam Paracetamol svečko pred iztekom 4ur?

Prosim vas za mnenje in za vaše izkušnje!

Lp, Kamy

clock-img

06.07.2009, 14:17

clock-img

felicia

pencil-img

2590

upam, da je vročina padla, drugače pa jaz svojga kar zbudim svečka voltarena in ohlajanje v banji, sej potem ko pade vročina nazaj zaspi.

clock-img

06.07.2009, 14:20

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

sigurno svečka v rit, najhitreje zbije vročino, potem pa kaka kopel...če jo boli ušesek pa takoj zdravniku, ker drugače temperatura ne bo padla zaradi vnetja ušesa...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

06.07.2009, 14:24

clock-img

pipic

pencil-img

392

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587769

lahko ima vnetje srednjega ušesa
Takoj k zdravniku

clock-img

06.07.2009, 14:53

clock-img

lana38

pencil-img

6327

A nimaš doma Voltaren svečk? Naš je tudi imel vročinski krč. Včasih mu Paracetamol svečka sploh ne prime, pa tudi vročina mu skoči iz 36,8 na 39 v slabih 15 minutah, tako da jo moraš res pogosto kontrolirati, če ne pade.
LP

lana38

clock-img

06.07.2009, 23:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem