writing-img

V čem v morje

clock-img

09.07.2005, 07:39

clock-img

tesa

pencil-img

676

Včasih smo otroke na morju imel nagece in je bilo vse okej. Kaj pa zdaj? Imajo takšne in drugačne kopalke, planičke....In zdaj ne vem v kaj je najbolj primerno za mojega enoletnika?
V kaj ste in boste dajale svoje otročke, ko bodo na morju in v morju?
Naj kupim koplake? planičke za v vodo alijih boste imeli kar brez. Jaz sem kupila obroček s hlačkami za v vodo. Kaj zraven oblečti?
Hvala in lp;)

clock-img

09.07.2005, 07:47

clock-img

buči

pencil-img

4367

Mi smo bili pred tremi tedni na morju, a je bila voda še žal prehladna za našega malega. Sem pa kupila hlačne pleničke (od DM-ja, ker so najcenejše, da si jih ni mogel odpeti, tako da je bil ob prikolici in ob vodi kar v njih in v majčki (sonce je bilo zelo močno, v senci pa hladno). Sem pa nameravala, da bi se kopal nag, pa tudi potem malo ritko na sončka. Tudi mi imamo plavalni obroč s hlačkami. Tudi jaz sem že pomislila, da ga bo kaj žulilo v rito ...

:kuza:

clock-img

09.07.2005, 07:51

clock-img

Anonimen

Za kopanje v morju naj bo nagec, da se rita malo perelufta, za v bazen so pa itak obvezne kopalkice.

clock-img

09.07.2005, 09:50

clock-img

Anonimen

Kot Splišni.

clock-img

09.07.2005, 12:28

clock-img

Anonimen

Filip bo nagec. :bravo:

clock-img

09.07.2005, 17:41

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo oba v morju kopali naga, v bazenu pa s pleničkami.

clock-img

09.07.2005, 19:52

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Naš bo, dokler se bo dalo, nagec. Ko bo večji in bomo šli lahko v kamp, bomo šli pa itak na FKK varianto. Gotovo je najbolj zdravo biti nagec (da koža diha + da se ne prehladi, ko pride iz vode). Edini problem je kakanje, ampak ko smo bili mi na morju, se ni nikdar nič takega zgodilo.

clock-img

09.07.2005, 19:58

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Aja, za v morju: Junija, ko smo bili na morju, je bila še tako mrzla voda (21 stopinj), da je začel jokati, če smo ga vanjo pomočili bolj kot do gležnjev. Če bi bila voda zelo topla, bi ga pa dali za kratek čas v vodo kar nagega, za daljši čas pa z neoprenskimi hlačkami.

clock-img

09.07.2005, 23:04

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

V morju je nagica (ok zdaj ko je tok tehle pedofilov ki slikajo mulce je mal za razmislt), za v toplice ima kopalke, ko je bila majčkena pa je imela plenice za v vodo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem