writing-img

Varstvo pri delu in ocena tveganja

clock-img

23.09.2008, 12:54

clock-img

muška

pencil-img

3223

Komaj sem odprla svoj S.P., že me lovijo. No zanima me, če je več ponudnikov in kateri je najcenejši.

Hvala za pomoč user posted image

clock-img

23.09.2008, 12:56

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Na netu malo pobrskaj. Boš zihr kaj našla. user posted image

clock-img

23.09.2008, 12:58

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Komaj sem odprla svoj S.P., že me lovijo. No zanima me, če je več ponudnikov in kateri je najcenejši.

Hvala za pomoč user posted image

Muška kakšno podjetje maš user posted image  če bom rabila službo po porodniški user posted image te poiščemuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

23.09.2008, 12:59

clock-img

andreja32

pencil-img

543

mi smo ga ravno prejšni teden delali,...pa če se ne motim je bila cena cca. 300 eur.

clock-img

23.09.2008, 13:02

clock-img

muška

pencil-img

3223

klicali so me iz zavoda za permanentno izobraževanje in me pride izpit 35 € , ocena tveganja pa 70 € + DDV, ampak meni se to zdi ful veliko, sem pa sama zaposlena. Bom pa še net malo bolj prebrskala.

Aja, Elma rabim kader iz področja športa. Če si iz MB (okolica) in v izobražena tej smeri, te takoj vzamem user posted image

< Sporočilo je popravil muška -- 23.9.2008 13:04:03 >

clock-img

23.09.2008, 14:02

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

klicali so me iz zavoda za permanentno izobraževanje in me pride izpit 35 € , ocena tveganja pa 70 € + DDV, ampak meni se to zdi ful veliko, sem pa sama zaposlena. Bom pa še net malo bolj prebrskala.

Aja, Elma rabim kader iz področja športa. Če si iz MB (okolica) in v izobražena tej smeri, te takoj vzamem user posted image

Žal sem iz Trbovelj user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

23.09.2008, 14:58

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Poglej tukaj - z njihovim tajnikom se da marsikaj zmenit:

http://www.zvzd.si/

clock-img

23.09.2008, 16:13

clock-img

Anonimen

Preberi si zakon o varnosti in zdravju pri delu in pravilnik o izdelavi ocene tveganja (Oba najdeš pod Zakonodajo na Ministrstvu za delo), ker če si manjše podjetje z manj kot 10 zaposlenimi, veljejo drugačna pravila in lahko oceno tveganja izdelaš tudi sam. Je pa ta zakon in pravilnik prav smotano napisan in imam namen poklicat kar na inšpektorat, da mi svetujejo kako in kaj.

Zanimivo, a ne, S.P. te takoj kličejo, jaz imam d.o.o., pa se v 4. mesecih še nobeden ni oglasil user posted image .

clock-img

23.09.2008, 23:15

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

To pa res ni drago. Pri nas je bil najcenejši ponudnik za 150€.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem