writing-img

Varuška

clock-img

18.06.2008, 18:23

clock-img

Anonimen

Ali ima katera elektronsko varuško inkako se to obnese?Koliko se splača dati za njo,ker nekatere  so zelo drage,dobiš jo pa tudi že za 40 evrov?

clock-img

18.06.2008, 18:33

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

TUKAJ

TUKAJ

TUKAJ

...........je že kar nekaj govora o temuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

18.06.2008, 18:48

clock-img

Anonimen

HVALA!!!

clock-img

18.06.2008, 19:43

clock-img

mucek1

pencil-img

38

jaz pa ti lahko rečem samo daj malo več se splača. Če hočeš met vsaj malo nadzora nad otrokom. Mi mamo sedaj aventovo user posted image tisto ko ima lučko in pesmice in vse možno in kar je glavno vse skozi ga lahko poslušam metem ko druge varuške se vklopijo šele ko se otrok zbudi in začne jokat saj to je ok dokler otrok ni toliko velik da začne plazitpo posteljici tega pa večinoma varuš ne zaznava (sprobano)Dobra je še tomi varuška premium samo je ni nikrej za dobit.user posted image

clock-img

18.06.2008, 20:30

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ponavadi se pri varuškah da naštimat, da se vklopi ko se otrok zbudi ali pa je ves čas priklopljena. Mi imamo Tomy varuško, ki ima te funkcije in imam ves čas priklopljeno, da jo slišim ves čas. Lahko jo tudi daš bolj potiho ali naglas in 4 kanale ima. Z njo sem zadovoljna. V dm-ju je mislim da okoli 70 evrov (ne vem, ker smo jo dobili za darilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem