|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška varuška-baby sitter
6.9.2007 16:55:09   
pajkica
Danes je na spletu baby centra v akciji otroška varuška od aventa.
http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx
Stane 90 €.

Zanima me, če katera ima tako varuško in če se sploh splača za te stvari dati toliko denarja.
Katere varuške če ne imate, kje ste jih kupili in koliko ste zanje dali?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroška varuška-baby sitter
6.9.2007 16:59:41   
ona
Ne vem,po moje dobiš tudi cenejše za isto ali boljšo kvalitetouser posted image
jaz sem npr. sestri kupila za darilo kar neko x za enih 10.000 sit takrat in je prav uredu in dela ko urca...
malo poglej še kakšno drugo,auser posted image

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 18:10:51   
asso
Je super, vendar ti priporočam, da jo kupiš v Mercatorju (boljša), ki je sedaj s pika kartico v akciji za nekaj več kot 90 EUR iz nekje 170 EUR. Je pa boljši, ker ima na starševski enoti še polnilec, ki tisti iz BC nima... 

Ja, je vredna tega denarja, ker je res brez motenj. Jaz imam od prej analogno in ta je res super.... Imamo obe...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 18:29:35   
taček
Jst sem kupila tisto v Mercatorju! Sicer je še nisem sprobala dejansko, ker še nimam babyke! Je pa po mojih ocenah boljša kot una v baby centru, ker ima več funkcij, dražja je pa samo za 8-9€!
Odločitev je pa seveda tvoja!

LP

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 20:17:51   
Anuška79
Mi imamo Navihančka kupljenega preko sonček.si za 50 evrov - zelo zadovoljni. 

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 20:24:48   
Nikki24
Jaz imam Phillips Aventovo za 124€ (Baby center) in sem zaenkrat zadovoljna. Nobenih motenj.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 20:44:53   
hrabra miška
Jaz jo imam od Tomya,dobila sem jo pred 8leto,ko sem rodila starejšega sinčka in jo imam še sedaj za malega,ki je star 2 in pol,pa skoz dela brez problemov.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 20:50:05   
3T
Mi imamo podobno, le da samo od Philipsa ( brez Avent ) in smo z njo super zadovoljni, pomembno, vsaj jaz tako menim je, da ima digitalen prenos DECT tehnologijo.

Nam žal Tomy-jeva ni funkcionirala, je preveč šumelo, otroka sploh slišala nisem. user posted image

Rekla bi, da je vredno dati malo več denarja, se splača.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 23:32:33   
malecka
se podpišem pod anuško.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2007 8:40:57   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: 3T

Mi imamo podobno, le da samo od Philipsa ( brez Avent ) in smo z njo super zadovoljni, pomembno, vsaj jaz tako menim je, da ima digitalen prenos DECT tehnologijo.

Nam žal Tomy-jeva ni funkcionirala, je preveč šumelo, otroka sploh slišala nisem. user posted image

Rekla bi, da je vredno dati malo več denarja, se splača.

Se podpišem. No, prvo smo imeli Navihančka in nam je non stop šumel. Nesli smo nazaj in kupili od Chiccota, ki nam je služil 2 leti, nakar je prišlo v naš kraj precej user posted image  in smo lovili tudi sosede. S prihodom drugega user posted image  smo potrebovali še eno varuško in sem zaradi ne-motenj nabavila Philisovo deck in sem ultra zadovoljna z njo... neopisno...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2007 8:50:06   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Je super, vendar ti priporočam, da jo kupiš v Mercatorju (boljša), ki je sedaj s pika kartico v akciji za nekaj več kot 90 EUR iz nekje 170 EUR. Je pa boljši, ker ima na starševski enoti še polnilec, ki tisti iz BC nima... 

To pani res. Imam doma Philips Avent SCD 497 (to je ta iz včerajšnje akcije), in ima polnilec za starševsko enoto. Res pa je da zgleda zelo podoben drugemu philipsu, ki pa je nima.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2007 9:29:37   
biba26
Mene pa zanima,če ima katera tega
http://www.toysrus.de/index.php?mapid=5&produkt=6422&details=1&PHPSESSID=884e4f0083b1523d2b08c659b8054a74
in če je zadovoljna z njim.Zdaj ga majo v toysu znižanega!

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.6.2008 8:43:33   
MUSTANG
Moj komentar na vse našteto zgoraj je.

Kupite si otroško varuško z video načinom delovanja. Sami smo jo kupili pred dobrim pol leta na bolhi od nekega Velenjčana in moram reči, da deluje odlično. Res je bila precej draga ampak sedaj opažam, da so cene malo padle in jih prodaja že po 130 EUR ali celo manj.

Tukaj imate link, če koga zanima:

http://www.bolha.com/oglas3365283

LP MUSTANG

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.6.2008 9:38:03   
carly
A se lahko kakšne take video varuške kupi tudi kje v trgovini?Jest preko bolhe bolj nerada kupujem. kako daleč pa nese signal?Bi rabla takšno da brez problemov dela eno nadstropje nižje?

(odgovor članu MUSTANG)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.6.2008 11:45:26   
MUSTANG
Carly.......

Tudi sami smo bili skeptični glede nakupa preko bolhe...ampak ni panike...
Dobiš originalni račun in leto garancije....

Mi stanujemo v bloku in nam vleče brez problema tudi do 100 metrov...Gremo na tersao, ki je nekaj nadstropij višje in zadeva deluje ...

Skratka pa pokliči, preizkusi in kupi ali pa ne...:) :) :)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.6.2008 9:54:54   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: MUSTANG

Moj komentar na vse našteto zgoraj je.

Kupite si otroško varuško z video načinom delovanja. Sami smo jo kupili pred dobrim pol leta na bolhi od nekega Velenjčana in moram reči, da deluje odlično. Res je bila precej draga ampak sedaj opažam, da so cene malo padle in jih prodaja že po 130 EUR ali celo manj.

Tukaj imate link, če koga zanima:

http://www.bolha.com/oglas3365283

LP MUSTANG

Mi imamo tudi to varuško doma in smo super zadovoljni user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MUSTANG)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.6.2010 8:27:49   
Etta
Jaz uporabljam Ansmann Barcelona. Ima 16 kanalov, kar bi moralo preprečiti tvoje težave pa tudi sicer je zelo kvalitetna. Pred tem smo imeli neko Philipsovo in se je oglasila vsakič, ko je peljal momo hiše avto. Glavni razlog, zakaj smo se odločili pa je ta, ker smo se pri ostalih napravah bali sevanja (glede na to, da je danes ves čas govora o tem, kako vse elektronske naprave sevajo). Ansmann-ove varuške je testiralo nemško podjetje A-TEST in ugotovilo, da je moč visoko frekvenčnega sevanja daleč pod mejnimi vrednostmi (za najmanj 10.000 krat). Prav tako so ugotovili, da na nizko frekvenčnem območju pravzaprav ni mogoče izmeriti moč sevanja. Te nizke vrednosti so rezultat vgrajenih komponent za zmanjšanje elektronskih motenj in sevanj.

http://www.ansmann.de/cms/en/consumroot/babyphones-more/babyphones/barcelona.html

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.