writing-img

Varuška

clock-img

26.07.2011, 08:30

clock-img

Naranja

pencil-img

15

Jaz sem tujka (iz države EU) in nikogar ne poznam v SLO, ki bi mi lahko pomagal. Z možem nimava niti sorodnikov, niti babi servis. Sin (dveletnik) gre v vrtec ampak lansko leto je bil skozi bolan doma ( 5 dni v vrtcu, 1 mesec doma). Bila sem brezposelna in sem ostala doma z njim, zdaj sem dobila službo in ne vem, kako bo, ko bo prišel jesen/zima, sezona viroze in jaz 6 ur na dan odsotna. Ne bom mogla prositi za bolniško, saj je poskusna doba 3 mesece in sem prepričana, da mi bodo odpustili če vidijo, da me ne bo v službi cela zima.

Iščeva varuško v Lj, ki bi lahko prišla občasno. Recimo, ko bo sin bolan, če moram kdaj ven itd.Ampak strah mi je, saj si ne upam pustiti sinu sam z neznanco. Če kdo pozna dobro varuško, ki ji lahko zaupamo bi bila zelo vesela, če mi sporočite.

Hvala vsem!

clock-img

26.07.2011, 21:33

clock-img

nusi

pencil-img

1833

mogoče za občasno varstvo vseeno najemi katero iz društva Sezam, sporoči jim kaj bi rada, potem pa najdi kakšno, ki ti ustreza, ker imajo itak veliko punc in se dogovori z njo, da bo vsakič ona prišla.

clock-img

27.07.2011, 19:36

clock-img

j.b.

pencil-img

514

Si bolniško lahko vzame tudi ati? Sej to se da al kako?

clock-img

28.07.2011, 09:42

clock-img

viledka

pencil-img

121

jaz imam podoben problem. Imam sicer super varuško preko Sezama, vendar ponavadi imajo pravilo, da jih moraš obvestiti 2 dni prej - tebi pa se zgodi da jo hočeš zjutraj poklicat....
Jaz razmišljam, da bom letos dala en oglas v blok in v sosednje stavbe, pa se mogoče najde kaka oseba, ki je v penziji - da mi občasno skoči na pomoč. Bomo videli kakšen je odziv

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem