writing-img

Varuška na poroki

clock-img

07.02.2008, 19:08

clock-img

moci

pencil-img

5572

Zanima me, če je kdo prakticiral varuško na ohceti. Pri nas bo precej otrok in sva razmišljala, da najameva varuško, da se bo malo igrala z njimi in jih pazila, ko jih bomo dali spat. user posted image

clock-img

07.02.2008, 20:07

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ja to je super stvar za povabljene, da se lahk mal poveselijo ne da bi skos gledali kje je otrok. Ampak res tako zanesljivo, ne kako ki prvič otroke vidi. Taki da boste zaupali svoje najmlajše.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

07.02.2008, 20:16

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja, ideja je superuser posted image user posted image user posted image . če bo veliko otrok se bodo lahko po svoje zabavali, se igrali kake igrice, šli skupaj počivat....

ko se je moja soseda poročila sta z izbrancem prosila mene za varuško za njunega sinčka. smo se zmenili, da bo malček cel dan pri meni, ko se bo meni zazdelo, da je utrjuen greva k meni domov, kjer je tudi prespal. oni so se imenitno zabavali dolgo v noč na poroki, mi pa domauser posted image  drugi dan fantič sploh ni hotel domov, je popoldan, ko je bil čas za počitek kar k meni prišeluser posted image
soseda je potem rekla, da je vesela, ker je tako dobro prenesel vse skupaj, pa da je tako vsaj imela nekaj od svoje poroke. bil pa je star 15 mesecev takrat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem