writing-img

Večerja GH

clock-img

11.04.2008, 23:16

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Zdaj me je ena RR-jevka spomnila na to temo.

Torej kdaj ste začele z večerjo v GH če ste prej lepo dojile pred spanjem?

Zdaj se npr. lepo umijemo in podojimo kar v sobici pa takoj spat.
Ni nobenih problemov, ker lepo zaspi čist in sit, ga sploh ni potrebno uspavat.

Kako izgleda potem, ko ga bom že vsega utrujenega po umivanju posadila za mizo in ga hranila z GH?
Bo hotel potem zaspat, če bo ves predramljen?

Vaše izkušnje in kdaj ste s tem začele?

hvalauser posted image

clock-img

12.04.2008, 10:51

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Naša je ene pol ure ali še mal več pred spanjem, da še ni čist zaspana, pol pa mal mleka čez spije tik pred spanjem. Če je preveč zaspana, tud jest ne more.Govorim za našo, da ne bo kera komentirala kaj BV.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

12.04.2008, 12:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša poje večerjo pred umivanjem. Če bi po večerji, je preveč utrujena in sitna.

clock-img

12.04.2008, 12:53

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša je rižolinote okoli 7h, potem jo damo kopat in spat (okoli 8h, trenutno malo kasneje). ji pa ponavadi dam mleko še ob 23h v spanju.

clock-img

12.04.2008, 16:20

clock-img

Anonimen

Jaz jo kopam med 6. in 7. uro, potem oblečm v pižamico, nahranim in spat. Takrat se pa še malo doji.

Sem ugotovila zadnje dni, da ji moram nujno dat zvečer jest GH, drugače se zbuja na eno uro in se doji.
Stara je pa 7,5M.

clock-img

12.04.2008, 18:36

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Govorim za našo, da ne bo kera komentirala kaj BV.

user posted image
Sicer je pa pri nas isto. Stara je 9 mesecev.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

13.04.2008, 16:20

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Ko začneš z večerjami GH-ja je predvsem pomemben "timing" Otrok ne sme biti preveč utrujen da ne bi mogel jest po žlički...Mi smo imeli včasih takšen ritual: kopanje-dojenje-spanje (je vedno zaspala na joški)...No zdej  pa je najprej hranjenje (GH)-kopanje-spanje..

pa zaradi tega ker jo zvečer ne dojim vsakič nič slabše ne zaspi...

Mogoče za začetek naredi tako da ga po kopanju še malo podojiš in mu prej ne daš toliko GH...Potem pa počasi dojenje ukineš....Saj ni tako težko,pri nas smo to izvedli brez problema-po postopku počasnega odvajanja od joškeuser posted image  pa tut nč ne rabmo uspavat,kr v komo pademo-direktuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 13.4.2008 16:21:35 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

13.04.2008, 21:26

clock-img

piko12

pencil-img

636

Pri nas ni šans, da bi po kopanju jedel po žlici, ker je koma. Okrog 18-18:30 poje žitno kašico, do 20h enkrat se gremo umivat, pol pa še malo dojenja in AM. Star pa je 8m. Ko bo pa starejši, bo pa pojedel, pogledal risanko, pol pa umit pa spat.user posted image user posted image user posted image  Tako je bilo z mano...user posted image

clock-img

13.04.2008, 21:55

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js ga okrog 18h skopam, pol poje večerjo, se mal igrava, enkrat med 20. in 21. uro ga podojim in gre spat

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem