writing-img

Večerni obrok

clock-img

20.11.2009, 21:45

clock-img

smej

pencil-img

256

Mislite, da je kaj narobe, če naša mala biba (6 mesec in pol) večerno kašico (riževi kosmiči, večerne kašice,...) poje po steklenički (s pretočno dudo) in ne po žlici? Obstaja nevarnost, da se bo razvadil in kasneje ne bo hotel zvečer jesti na žlico? Ob hranjenju po steklenički namreč vedno zaspi (na koncu) in poje 200ml, če ga hranim po žlici, pa poje komaj 100ml in tudi težje ga uspavamo.

clock-img

21.11.2009, 07:01

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Jaz sem dajala vse, kar ni mleko, po žlički. Mleko itak dobi še pred spanjem. Nikoli nisem kašic in piškotov dajala v stekleničko. Mislim, da je pomembno, sploh ker uvajate, da otrok osvoji žličko in svoje roke, ki nosijo hrano.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

21.11.2009, 08:43

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Zakaj bi bilo pa kaj narobe, če daješ po flaški? Jaz sem tud svojima dvema začela tako. Ker sta bila preveč utrujena za "počasno" varianto z žlico. Potem, ko sta bila mal starejša smo pa tud mi prešli na večerni obrok z žlico. Brez težav.

Ti sam nič ne kompliciraj.

clock-img

21.11.2009, 09:28

clock-img

manna

pencil-img

2556

Ni nič narobe. Meni je pediatrinja svetovala naj redko riževo kašico najprej probam po flaški dat, če mislim. Šele potem ko se navadi okusa, gostote, lahko po žlički. 

clock-img

21.11.2009, 10:06

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Jaz sem dajala vse, kar ni mleko, po žlički. Mleko itak dobi še pred spanjem. Nikoli nisem kašic in piškotov dajala v stekleničko.

Jaz isto.

clock-img

21.11.2009, 12:55

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Jaz sem dajala vse, kar ni mleko, po žlički. Mleko itak dobi še pred spanjem. Nikoli nisem kašic in piškotov dajala v stekleničko.

Jaz isto.

Jaz isto.

clock-img

21.11.2009, 16:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne, jaz ne delam tega.

clock-img

21.11.2009, 19:20

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Jst mu dam kar po žlički, ker ima raje bolj gosto in ker se mu fajn zdi. Sem pa dajala rižolino v mleko od 2. meseca naprej, ker je imel refluks. Je pa fajn da se navadi žličke, Midva sva začela z večerno riževo kašico in je kmalu pogruntal da je žlička zakonuser posted image ! Zdej se mu vedno kr učke svetijo ko zagleda žličkouser posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem