writing-img

Veelike bolečine tam spodaj

clock-img

30.10.2005, 16:56

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Mamice prosim za pomoč,

Od danes zjutraj me zelo močno boli v spodnjem delu trebuha. Se mi zdi da točno tam, kjer je bolelo po  porodu. Bolečina je zelo podobna- špika me ko se usedem ko stojim...ma res je boleče. Sem uzela Lekadol in ni nič boljš.Zdej ko sem šla lulat - me boli tudi ko lulam. A je možno da je mehur al kaj je narobe. Tudi če pritisnem na to mesto, ali če se ustanem-usedem me boli. Rodila sem pred 6 mesc., Menstr. že imam. Sam po moje ni to,ker me še nikol ni tko bolel!!

A ste imele kakšne podobne bolečine in kaj naj naredim.
Prosim za kakšen nasvet
Hvala,
Anja

clock-img

30.10.2005, 17:06

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Če je mehur vnet lahko zelooooooooouser posted image boli...Ponavadi pa tudi peče, ko greš na vodo. Najbolje bi bilo, da greš na pregled urina, ker je treba vnetje zdraviti z antibiotiki.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

30.10.2005, 17:09

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Nič me ne peče - a je potem tud lohk mehur?

clock-img

30.10.2005, 17:47

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Če te ne peče, ziher ni mehur! Kaj pa slepič?

clock-img

30.10.2005, 17:58

clock-img

mimica

pencil-img

354

Mogoče pa je res slepič.
Se je pa meni prav ta teden tudi zgodilo, da sem imela res grozne bolečine v trebuhu v okolici, kjer sem bila rezana za CR. Me je še bolj bolelo kot po CR. Bolelo me je tudi, če sem lula, nazaj na ledvice, nisem mogla ne ležat, ne sedet, pomagalo mi je samo, da me je mož masiral v predelu ledvic. Bilo mi je tudi slabo in sem imela občutek kot da bom skup padla ali pa kot da imam ful vročino. Imam pa tudi jaz že menstruacijo in sem 5 mesecev po porodu.  

clock-img

30.10.2005, 19:21

clock-img

Anonimen

Sama sem imela približno pol leta po porodu iste težave. Bolečine so bile tako grozne, da sem bila priklenjena na posteljo. Najhujša bolečina je trajala tudi po osem ur. Prav slabo mi je bilo od bolečin, tako da niti otroka nisem mogla dvignit. En teden po začetku bolečin se je pojavila menstruacija. Situacija je bila taka pri prvih dveh M po porodu. Potem se je stanje izboljšalo.

clock-img

03.11.2005, 14:12

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Hy!user posted image

Jaz sem 7 mesecev po porodu, menstruacjo sem dobila 2 meseca po porodu in še zdaj preden dobim menstruacijo me 1 do 2 dni prej boli tako, kot me je pri porodu. Čutim enake bolečine , kot takrat ko sem rojevala . Medenične kosti me ful bolijo. Še posebej takrat, ko stojim. user posted image

LP, Alessauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem