writing-img

Velik malček - kateri voziček?

clock-img

22.11.2005, 23:21

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Vem, da so vozički prastara tema, prebrala sem veliko forumov od tega, katera kolesa so boljša, do tega kateri voziček se na manjše zloži, nikjer pa nisem zasledila, kateri trikolesnik ima "daljše" ležišče oziroma sedišče, da detece ni stlačeno kot sardina oziroma, da ko sedi, mu ne bingljajo noge med kolesi.... Naš malčekuser posted image ima trenutno 75cm in malce čez 10kg, kar se mi zdi, da je kar veliko za 7mesečnika, tako da ga sedaj, ko je zima komaj "stlačim" user posted image  skupaj z bundo in dekico v Peg peregota (venezia).

Je imel kdo podobne težave oziroma ima kdo otročička,ki je tudi med večjimi in mi lahko priporoči primeren tri ali štiri kolesnik s srednjimi ali večjimi kolesi.

Pozdravček.user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Stajerka -- 22.11.2005 23:23:54 >

clock-img

23.11.2005, 07:58

clock-img

mimica

pencil-img

354

AT4 je tak voziček

clock-img

23.11.2005, 09:02

clock-img

lacoste7

pencil-img

111

Mi imamo Hartanov SKATER s katerim nimamo težav, vanj se lahko še vedno vsede ta starejši, ki meri 101 cm in ima 16 kg, malo ima sicer predolge noge, ampak kar gre. Ta mali, ki je velik 83cm pa ima dovolj prostora tudi v kombinezonu, saj je sedežni del kar udoben.

clock-img

23.11.2005, 11:45

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj 7,5 mesečnik je nekje takne velikosti kot tvoj.
Mi imamo Runnerja od Haucka in mu je se full prevelik.

clock-img

23.11.2005, 12:12

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz imam star model Quinny trikolesnik XL in lagko rečem, da je tudi kar fino dolguser posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

23.11.2005, 20:59

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Mi imamo Quinnija, star model Freestylerja in naš 21 mesečni, cca. 87 cm velik in več kot 13kg težek čmru še vedno zadovoljno zaspi v njem na sprehodu user posted image

clock-img

23.11.2005, 22:21

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Hvala vsem skupaj in čim več mirnih noči.user posted image

clock-img

23.11.2005, 22:40

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem imela PP Culla in je mali imel tudi fajn prostor, ampak se mi niti Venezia ne zdi takoo mala. Je pa tudi moj mali bil pravi "sumo". Zdaj imam Zappa in je zelo prostoren nima pa spremenljivega naklonauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem