IZVIRNO SPOROČILO: duc.20
, očitno ne poznaš nič mitologije...vem da cerkev o tem ne uči in se sploh ne čudim tvoji nevednosti.
No punce, če hočmo bit fer, potem velja povedat da tut tole zgoraj ni nek vir blazne strpnosti. Bi se lahk reklo da je kr na ''istem'' nivoju kot besedna zveza ''ven vrgla''. Če smo dosledni.
Duc, če si slučajno namigoval da pač tisti ki hodi v cerkev je ''neveden'', naj te potolažim da obvladam praktično celo grško, rimsko in še katero mitologijo. Ter hodim v cerkev. Verjameš? Pa ni to moj ''foh'', temveč posledica neskončnega števila prebranih (dobrih) knjig.

Lahko sem pa samo narobe razumel in si hotel povedat nekaj čisto drugega
Pa brez zamere in brez hude krvi prosim.
G
ps. Resnična vera se ne odraža v nepremišljenih in sfaljenih besedah osebe ''ki se ji ful mudi na forumu'', temveč v iskrenih mislih besedah in dejanjih. Tako da punce moje drage...tiste ki še imate ''jajca'' sebi in drugim priznat da ste verne...brez panike in brez ''sramotnih občutkov''. Vsi smo samo ljudje. Avtorica teme pa se lahk opraviči za nekoliko napet odnos in čudne besede.