writing-img

Vesela novica

clock-img

05.03.2007, 19:08

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Res moram deliti to veselje z vami.Saj sem že zgoraj napisala,ampak tukaj vas več bere.Za vse,ki se že poznamo in ostale,ki ste bolj nove-vi,septembra sem dala vlogo za dodatek za nego,ki je bila zavrnjena,zato sem se odločila za pritožbo in danes mi je CSD posredoval odločbo z Ministrstva, ki je bila ugodno rešena.Razjezila me je utemeljitev,zakaj naš fantič ni upravičen do dodatka zato sem napisala pritožbo in zadevo bolj podrobno opisala.Veste res sem razočarana nad temi komisijami in če mene vprašate o teh vlogah sigurno ne odločajo alergologi,ki podrobno poznajo diete,jaz se sicer nisem poglabljala kdo odloča o teh vlogah,ampak bi pa se,če bi bila tudi ta pritožba neugodno rešena.Vsem,ki ste v podobni situaciji svetujem,da se odločite in oddate vlogo.Pa veliko sreče in uspehov pri zdravljenju alergij vam želim.

clock-img

05.03.2007, 22:15

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Na kaj vse pa je alergičen tvoj otrok?

clock-img

05.03.2007, 23:41

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

06.03.2007, 00:14

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

user posted image user posted image

Veste da lahko tiste,ki ste upravičene do dodatka za nego  uveljavljate tudi 50% olajšavo pri odmeri dohodnine?

Lp

clock-img

06.03.2007, 09:16

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Lepa novica Urša k.Mislim,da se je res dobro malo bolj informirati o vsem skupaj.Pi-kica 1 naš fant je alergičen še na mleko,arašide  in je senzibiliziran na pšenico,smo še vedno na dieti Urtiko III,le da imamo jajce že dovoljeno.

clock-img

07.03.2007, 07:40

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

user posted image user posted image user posted image Super, ker si vztrajala. Ja, eni si težko predstavljajo kako kje, če je otrok na dieti. Še enkrat user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2007, 17:03

clock-img

noe

pencil-img

982

To je superuser posted image

clock-img

09.03.2007, 18:54

clock-img

noe

pencil-img

982

Nekaj bi te še prašala, a si oddala samo vlogo in zadnji izvid?
A mnenja zdravnika pa ne?

clock-img

09.03.2007, 20:00

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Na CSD samo to dvoje, k pritožbi za na Ministrstvo pa je šla zraven še moja utemeljitev.

clock-img

11.03.2007, 12:09

clock-img

noe

pencil-img

982

Hvala,bomo še mi poiskusili, lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem