cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vesna

clock-img

01.04.2008, 16:21

clock-img

paola

pencil-img

43

Ve katera kdaj in koga ima za zavetnika Vesna? Morda tiste, ki ste Vesne, kot kaj ste krščene? Lp

clock-img

01.04.2008, 16:31

clock-img

biga

pencil-img

838

Moja sestrična ima god 17. julija in je Vesna. Za zavetnika pa ne vem, poglej pod ta datum.

clock-img

01.04.2008, 16:41

clock-img

Anonimen

Vesna nima krščanskega zavetnika, ker je bila Vesna poganska boginja pomladi (se mi zdi).
Moja mami je krščena Vesna Bernarda, ker je ni bilo mogoče krstiti kot Vesna.

Morda je zdaj kaj drugače, vprašaj kakšnega župnika...

clock-img

01.04.2008, 17:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.04.2008, 19:31

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Tko kot je že zapisano nima svojega zavetnika in ne goduje 17ega julija.Izbereš si po običaju :do konca koledarskega leta po rojstnem dnevu,ali pa katerega pač želiš.

clock-img

01.04.2008, 19:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.04.2008, 18:05

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ja, Vesna je poganska boginja pomladi.
Na zaveznike, pa gode, pa te zadeve se pa jest nč ne spoznam.

clock-img

08.04.2008, 12:19

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Jaz sem mojo Vesno krstila kot Vesno, goduje 17.julija, tam pa sop nekaj govorila da je lahko tudi Vestina kot zavzinica mislim da, nisem sigurna

clock-img

09.04.2008, 11:37

clock-img

cambi

pencil-img

66

alo!
Kot so ti že nekatere napisale je res sv. vestina. Kva pa je bla pa nimam pojma-goduje pa na aleša, 17. julija.

clock-img

09.04.2008, 23:20

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

No, v kolikor bo najina biba deklica, bo zagotovo Vesna! Tole z godovanjem je dobrodošla informacija čeprav je mogoče tale paradoks med poganskim imenom in svetniki precej očiten... Ampak mi tako ali tako nismo kaj dosti verni... user posted image

clock-img

11.04.2008, 21:02

clock-img

Vesny196

pencil-img

22

Ojla Vesna!!!

Jaz sem krščena kot Vesna Barbara (po moji krstni botri Barbari) in imam god 4. decembra, saj je bila Vesna slovanska boginja pomladi in ni v cerkvenem koledarju.

Je pa ime Vesna skoraj izginilo in sploh ne poznam nobene majhne delice Vesne. Škoda, ker je ime lepo. Imamo svoj film Vesna, imeli smo bonbone Vesna. Se jih spomniš?user posted image

Cau,
                                          Vesna

clock-img

12.04.2008, 09:56

clock-img

pikica1979

pencil-img

71

Moja mami je Vesna in poznam tudi eno deklico, kije je ime vesna. Menim, da je to zelo lepo ime za  deklico. Pa se pogosto ni.

Je pa to slovanska boginja pomladi; zato nekatere god praznujejo kar na prvi pomladanski dan - kar nima veze z krscanstvom.

LP

clock-img

12.04.2008, 13:44

clock-img

andie

pencil-img

427

user posted image Zlo lepo imeuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem