writing-img

Viroza?

clock-img

14.12.2007, 17:44

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Naša 4-letnica je sinoči kmalu po večerji začela stokat, da jo boli trebušček in bruhala. Preko noči do jutra je še 4x, dokler ni šlo iz nje vse, kar je ostalo še neprebavljeno. Dopoldan se je stanje normaliziralo. Imela je normalen apetit. Jedla je lažjo hrano v manjših količinah po večkrat in po požirkih pila čaj. Evo pred pol ure pa spet. user posted image   Blato je bilo včeraj pozno popoldan še normalno, danes še ni kakala. Vročine nima. Sicer je kar razpoložena, edino kar ni naspana.

A je imel še kdo podobne težave v kratkem?

clock-img

14.12.2007, 17:49

clock-img

malecka

pencil-img

1665

zdaj je ogromno viroz, mi smo že dvakrat rigali in upam da letos več ne bomo.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

14.12.2007, 18:26

clock-img

Janya

pencil-img

547

Mi smo imeli nekaj podobnega, brez vročine, driske dve sta v dveh dneh bruhale ene 4x, ena pa je bila malo bolj boga in je kar poležavala, spala. Po dveh dneh in pol pa kot da bi odrezal; se zbudi spočita lačna in dobrega počutja

clock-img

14.12.2007, 18:33

clock-img

sandra113

pencil-img

67

Nam so za take simptome postavli diagnozo trebušna gripa.

14.6.2007

clock-img

15.12.2007, 22:37

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Mi smo imeli točno tako pred mesecem dni, pa sedaj smo ravno v tem že četrti dan...ne bom hvalila dneva pred nočjo, samo se mi zdi, da se zadeva umirja... če ni temp. gre skoraj zagotovo za virozo, je nam povedala dr., je rekla, da če deklica pije in ni vročine ni panika, če bi pa bruhala še jutri in v pon.-naj se pa pridemo pokazat...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

17.12.2007, 11:29

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Od petka do sinoči je bilo z bruhanjem mir. Sinoči pa spet juhuhu bruhuhu. Zanimivo je, da par minut prej začne stokat, da jo boli trebušek, potem ko bruha je pa kot navita spet. Kot, da ni nič. Jo imam kar doma.

Z mlajšim sva imela danes posvetovalnico in sem vprašala P glede nje in je rekel, da trenutno razsaja: rota virus, adenovirus, noro virus, caliici virus, trebušna gripa in še kaj bi se našlo. Vsak dan znova se srečujejo z različnimi simtomi. Svetujejo počitek in obilno hidracijo. Traja pa od 1-7 dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem