writing-img

Viroza

clock-img

06.12.2004, 17:57

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

No, naš sonček je očitno fasal eno virozo (pojma nimam, kje) in že par dni ful smrka, iz nosa mu teče, pa malo kašlja. Pa se mi zdi, da je tudi malo zabuhel v očke. Vročine mislim, da nima, vsaj na otip ne, zmeriti mu jo pa sploh ne morem, saj ni nič pri miru. Drug teden bi moral biti drugič cepljen, ampak če bo tako, ga ne bom pustila. Sploh ne vem, ali naj ga jutri peljem k zdravnici, a mu sploh lahko kaj pomaga, ali pa se bo samo pozdravilo? Kaj mi je storiti? Koliko časa traja taka viroza? Joj, moj ljubček je prvič bolančkan, pa sem že čisto iz sebe.:( Kaj šele bo...Aja, pa ene parkrat se je iz spanja (odkar je prehlajen) zbudil v ful histeričnem joku. A se je neki ustrašil, ker ni mogel dihati zaradi zamašenega noska al kva???
Pozdravček od zaskrbljene mamice!

clock-img

06.12.2004, 18:52

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

če je res viroza, se s tem ni za hecat. vročino pa kar probaj zmerit, najbolje da v ušesu - ta podatek je najbolj natančen. pa to povej tudi pri pediatru - zaradi diagnoze.. vama pa želim, da se bo čimprej popravilo...
LP:kuza:

clock-img

06.12.2004, 19:48

clock-img

lena-3

pencil-img

85

Tudi jaz mislim, da mu je potrebno zmeriti temperaturo. Jaz moji pikici ponavadi zmerim temperaturo kar pod pazduho medtem ko jo hranim. Kar pa se noska tiče pa je najbolje, da mu nekajkrat dnevno kapneš fiziološko razstopino v nosek. Če bo imel visoko vročino pa kar k zdravniku na pregled.

clock-img

06.12.2004, 20:01

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kar k pediatru. Če ne drugega, bo predpisal kapljice za nosek, da bo lažje dihal.

clock-img

06.12.2004, 20:18

clock-img

mnjam

pencil-img

121

Kar pojdita k pediatru, saj nimaš ničesar za izgubiti, svojemu sončku pa kječjem lahko pomagaš, da bo spet v 9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem