writing-img

Vloga za neprofitno stanovanje

clock-img

20.04.2012, 14:40

clock-img

mancka

pencil-img

30

Če kdo izpolnjuje to vlogo bi prosila za pomoč. In sicer, zatakne se mi pri točki, ko moram vpisati vse NETO prihodke za leto 2011. Za dohodnino še noben od naju s partnerjem ni preje odločb. Imava pa tiste liste, ki so jih poslali iz firm o plačah za lani + moj za lansko nadomestilo. Tam gor pa nikjer ne piše NETO dohodek, ampak samo dohodek, potem je posebej stolpec za akontacijo dohodnine pa še en za prispevke. Kako pol naj vem kaj so NETO prihodki za lani? Koliko jaz razumem bi lahko bil to bruto prihodek, odštejejo se pa prispevki in akontacija dohodnine ali razumem narobe? Če je kdo že lani izpolnjeval in ima s tem izkušnje pa bo še laže pomagal. Hvala!

clock-img

20.04.2012, 15:26

clock-img

enea

pencil-img

2440

za vlogo sedaj ne vem, kako gre,.. ampak neto dohodek je tisti, ki ti ga delodajalec izplača, na plačilni listi je prikazan ( brez prehrane in prevoza,...) akontacija dohodnine, ti tudi piše in prispevke, ti tudi piše na plačilni listi,... jaz sem tako mojemu izračunala dohodnino za letos,.. ko še ni dobil tistega lista od firme,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem