writing-img

Vnete oči

clock-img

11.10.2006, 16:16

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Moji je danes začelo teči iz oči..se pravi ima verjetno vnete očke.  kaj lahko storim, kaka maža ali samo splakovanje iz mlačno vodo ali s čim?

clock-img

11.10.2006, 17:26

clock-img

živa

pencil-img

2366

Meni pomaga splakovanje z mlačnimi kamelicami, vsako oko z drugo vato.

Lp,

živa

clock-img

11.10.2006, 17:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš je imel to prejšnji teden. Navodila od zdravnice: spiranje s toplo vodo, kamilice prepovedane. Po nekaj dneh ni bilo dobro, tako da je potem dobil kapljice.

Aja, mu je pa kar fajn teklo ven, pa gnojno je bilo. Po besedah zdravnice je to nek virus, ki gre na oči in dihala. Pa v vrtec ni smel, čeprav mu razen vnetih očk ni bilo nič drugega, ker je zelo nalezljivo.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 11.10.2006 17:59:29 >

clock-img

11.10.2006, 17:59

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

TUdi nam kamilicen niso pomagale. Na koncu pristanemo vedno pri zdravniku, ki nam predpiše antibiotične kapljice.

clock-img

11.10.2006, 19:45

clock-img

Anol

pencil-img

299

Kamilice menda sploh niso dobre za oči, tudi sama sem to naredila pred kakim letom in sem jih slišala potem od sestre.
Najbolje je, da otroku umivaš oči z fiziološko, nam to pomaga, vendar če ma tudi gnojček pa le pokliči k zdravniku, pri nas ga sploh ne rabiš pripeljat tja, lahko prideš samo po recept.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

11.10.2006, 20:53

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Moj sin je imel lani pozimi tak problem z učki. Oči sem mu mazala z Bivacynom (mazilom za oči) in je pomagalo. Dobi se ga pa samo na recept.

Kamilice moraš pa predvsem pazit, da so zelo "švoh". Močne kamilice izsušujejo, kar pa vsekakor ni dobro za oko.

clock-img

11.10.2006, 21:16

clock-img

Donja

pencil-img

565

Oj,
kamilice so res fajn zadeva samo ne za oči. Pri nas je pomagalo, da sem v 1 dcl tople vode raztopila eno žličko morske soli in potem vsako očko z drugo krpico brisat. Če pa ni bolje pa zdravnik predpiše posebne kapljice in mazilo za oči.

Lp

clock-img

11.10.2006, 22:32

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Po besedah zdravnice je to nek virus, ki gre na oči in dihala. Pa v vrtec ni smel, čeprav mu razen vnetih očk ni bilo nič drugega, ker je zelo nalezljivo.

To se imenuje vnetje očesne vezenice. V našem vrtcu je celo na oglasni deski, da se takrat ne sme v vrtec. Se pa prenaša preko rok, igrač, posteljnine,...

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

13.10.2006, 11:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Naš je imel to prejšnji teden. Navodila od zdravnice: spiranje s toplo vodo, kamilice prepovedane. Po nekaj dneh ni bilo dobro, tako da je potem dobil kapljice.

Aja, mu je pa kar fajn teklo ven, pa gnojno je bilo. Po besedah zdravnice je to nek virus, ki gre na oči in dihala. Pa v vrtec ni smel, čeprav mu razen vnetih očk ni bilo nič drugega, ker je zelo nalezljivo.

Pri nas isto, prvi in drugi odstavek. Ampak - ups! -  da je pa nalezljivo, pa nama ni povedala, tkao da je šla Ana že naslednji dan nazaj v vrtec user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem