writing-img

Voziček Babyboom CR-V

clock-img

05.09.2011, 12:27

clock-img

damjanaf

pencil-img

35

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-babybooom-cr-v-i1233.shtml

Ali ima katera tak voziček? Kakšne izkušnje imate?

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 5.9.2011 14:48:58 >

clock-img

05.09.2011, 12:43

clock-img

maycy

pencil-img

92

Moja sestrična ga ima...za enkrat je zelo zadovoljna kot s tistim na 3 kolesa...odvisno od vsakega posameznika

clock-img

05.09.2011, 13:11

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js sicer nimam tega ampak mam tistega na tri kolesa..
in sem več kot zadovoljna-z vsem..nebi ga menjala in če bi se še enkrat odločala bi želela istiga..

mi ga sicer ne rabimo več, ga pa šparam za naslednjega..no js bi ga prodala in kupla istiga samo druge (novejše) barve..pa mislm da ne rabm posebi poudarjat kako je moj reagiraluser posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

05.09.2011, 15:39

clock-img

Sončica66

pencil-img

69

Jaz že nekaj časa gledam te vozičke... glede na ceno in dodatno opremo je zelooo ugoden, pa tudi uporabnice so povprečno z njimi kar zadovoljne, koliko prebiram po forumih. Sem pa opazila, da je pri 4 kolesnemu 4-crosserju košarica 5 cm daljša kot pri 3ycombo...  CR-v voziček sem pa danes prvič videla! Jaz sem mnenja, da če vzamem 4 kolesnega (se mi bolj dopade) je boljše, če se sprednja kolesa premikajo.... ali se motim?? Kaj pa je po vašem mnenju bolj uporabno, 4 kolesni ali 3 kolesni voziček???

Maja; 10.2.2012

clock-img

13.09.2011, 08:08

clock-img

škrpijonka

pencil-img

552

Jaz imam trikolesnika, če bi takrat imeli tega bi ga sigurno kupila user posted image . Sem pa zadovoljna, grem z njim po vsakem terenu (makedam, travnik).

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

clock-img

13.09.2011, 20:45

clock-img

SaMaa

pencil-img

341

Jaz imam 3 kolesnika in ga ne zamenjam za nič na svetu. Najboljši voziček, pridem kamorkoli želim. Res super glede na ceno/kakovost.

clock-img

01.11.2011, 08:29

clock-img

strelca

pencil-img

99

uuu jst si tut ogledujem zdele ta 4kolesnik in mi je zelooooooo podoben mutsy urban rider-ju.

ima katera tale voziček?
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-babybooom-cr-v-i1233.shtml

men je tok všeč za dol padit :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem