writing-img

Voziček Hauck

clock-img

23.08.2004, 11:18

clock-img

Tasha-2

pencil-img

11

Pozdravljene!

Zanima me, če ima katera trikolesnik Hauck in kakšne so izkušnje?
Zasledila sem jih tudi v katalogu Quelle (nisem prepričana, da je ta katalog, spomin pa takšen).

LP

clock-img

23.08.2004, 11:26

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mi sicer nimamo trikolesnika, imamo pa Hauc Olyimp.

:bravo::bravo::bravo: smo zelo zadovoljni. vreden svoje cene, tudi ko se nam je zaradi mraza zlomil ročaj so ga v pol ure popravili brez problema in brez plačila neglede na to da voziček ni bil več v garanciji.
servis je v LJ v BTC-ju.

clock-img

23.08.2004, 11:44

clock-img

KatjaK

pencil-img

34

Mi pa imamo trikolesnik Hauck. Zelo zadovoljni, ker smo ze toliko Km naredili z njim.
Sam glej, da ne bo imel plasticnih koles. Supper je!
Lp Katja

clock-img

23.08.2004, 13:48

clock-img

jožica-2

pencil-img

76

Midva z možem sva pred letom in pol kupila Hauck Roadrunner trikolesnik (še star model), ker ga je prodajalka tako zelo hvalila, da je bil mož čist navdušen, jaz pa niti ne tako.

Voziček je super za makadam, poljske poti, asfalt..., saj ima napihljiva kolesa. Za vozit tudi super.

Pomanjkljivost pa je ker je ZELO NESTABILEN :grrr: Sinčka smo na začetku vozili v košari, ker pa je hitro rastel, smo voziček preuredili v športni del in spustili naslon v ležeč položaj, ko smo ga vozili. Nam se je 2-krat fajn prevrnil nazaj :zmeden: in hvala Bogu, da se malemu ni nič zgodilo :). Potem smo spredaj obtežili z eno betonsko kocko in zelo pazimo še zdaj, ko je otrok že večji in sedi. Problem je, ker je voziček zelo lahek in nestabilen zaradi treh koles.

Če se boste odločili za nakup, bodite pri vožnji pazljivi.

LP

Joži

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem