writing-img

Voziček za dojenčka

clock-img

15.05.2006, 17:47

clock-img

Nety

pencil-img

46

Pozdravljene punce!
Že nekaj časa nisem bila forumu, pa sem ugotovila, da ne morem brez vas...  Sem v petem mesecu nosečnosti in jeseni pričakujem user posted image . Imam pa eno vprašanje za vas mamice, kakšen voziček se najbolj splača kupiti, kje in na kaj naj bom pozorna?

Vnaprej se vam zahvaljujem za informacije,
Nety

clock-img

15.05.2006, 20:01

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Predlagam ti, da pogledaš na forum Kaj potrebujem za novorojenčka in uporabiš iskalnik, gotovo boš našla veliko na to temo! Pa veliko sreče z nakupom!

clock-img

15.05.2006, 21:46

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Ko sva midva kupovala voziček je bila meni prioriteta ta, da ima trdo, snemljivo košaro (da ne prepiha in da lahko user posted image nesem v stanovanje, če mi na sprehodu zaspi-brez da bi ga jemala "iz vozička" - košaro daš dol in ti lepo naprej spi v sobi, balkonu...), da mi gre v avto ( imava twingota, potem veš kako pomemben podatek je to) in da bo potem primeren športen voziček!

user posted image  je bil v trdi košari prvih 5mesecev, lupinico uporabljamo še danes (9m), športni voziček bo pa itak do konca - še posebej mi je super poletna strehica!

Odločila sva se za Peg Perego Pliko P3 - zraven dobiš še lupinico, dežno prevleko in pa poletno strehico! In sem zelo zadovoljna!

Če se slučajno odločiš za nakup takega vozička, ti priporočam nakup v Italiji, saj smo ga mi tam kupili za 20.000 sit ceneje kot je bil pri nas!!!!

Sicer pa ti predlagam, da si vse vozičke ogledaš na netu in potem sama presodiš kaj ti najbolj ugaja! (obišči strani Baby Centra, Sončka in Pikapolonice).

< Sporočilo je popravil poliloni -- 15.5.2006 21:48:38 >

clock-img

15.05.2006, 22:20

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

a mi lahko zaupaš kam v italijo ste šli po voziček oz. kam naj gremo mi po peg peregota.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

16.05.2006, 09:54

clock-img

Anonimen

Mi smo Peg Perega kupili kar v Baby centru. V Novem mestu smo dobili 10% popusta a gotovino. Če dodam še bencin & cestnino, bi v Italiji plačali ravno toliko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem