writing-img

Vozički-znova

clock-img

20.03.2006, 14:01

clock-img

tz

pencil-img

24

Ob vsej poplavi vozičkov sem zožala svoj izbor v praksi na dva vozička in sicer na Traxxov Jaguar 3 ali pa na Quinny speedy ali comfort. Ogledala sem si tudi Jane, vendar nekako nisem navdušena. Ali mi lahko podate še kak nasvet, seveda tudi glede cene vozičkov, saj so Traxxovi sedaj kar nekaj znižani, ne vem pa zakaj.

LPK

clock-img

22.03.2006, 15:23

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Tudi midva z mozekom sva kolebala med tema dvema vozickoma, pa je na koncu zmagal Traxx. Glede na to, da imata oba tisto kar sva midva iskala pri vozickih, sva se odlocala na podlagi tega, kako sta vozljiva in vodljiva. Po tem kriteriju pa je potem zmagal Traxx.

Pa se na eni nemski spletni trgovini sva ujela akcijo in sva ga (vkljucno s stroski posiljanja) dobila za skoraj 35.000 SIT ceneje kot pri nas.

lp

clock-img

22.03.2006, 21:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

Tudi mi smo se odločili za traxxa, jaguar 4.
Pa verjetno preko iste nemške spletne trgovine kot mojsoncek.user posted image  Veliko ceneje.

clock-img

25.03.2006, 17:14

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Tiste, ki imate Traxxov Jaguar 3 voziček: dajte mi povedat, ali je to kombiniran voziček? Kaj dobiš zraven - ali je košara zraven ali kako? Se opravičujem, ne znam dobro nemško in mi na spletni trgovini ni nič jasno, kaj moram gledat ...

clock-img

25.03.2006, 18:50

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Pa še nekaj: ali je sprednje kolo gibljivo, ali ima voziček zavoro in ali je primeren za na makedam?

clock-img

27.03.2006, 12:09

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

V bistvu je Jaguar 3 sportni vozicek, ki je zaradi moznosti spustitve v vodoravni polozaj in trdega dna primeren tudi za novorojencka (obrnjen je lahko naprej ali nazaj, da vidis svoje dete). Lahko pa se seveda zraven dokupi se lupinico, trdo kosaro, zimsko vreco in nevem kaj se vse, ki se da namontirati na ogrodje vozicka.

Sprednje kolo je vrtljivo za 360, lahko pa se ga fiksira in je primeren za makedam. Zavoro ima nozno pri zadnjih kolesih.

lp

clock-img

27.03.2006, 12:17

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Fino user posted image
Hvala za odgovor

clock-img

27.03.2006, 15:01

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Jaz ga trenutno uporabljam (Taxx J.3) šele po stanovanju, saj še nismo šli ven in moram reči, da je zelo dober, kar se tiče prostora pri obračanju, lahkote in vodljivosti. Da se pa obračati sedež v obe smeri, jajčka se namontira na ogrodje z adapterji, košara je dobavljiva, zimska vreča, nahrbtnik - vse v isti barvi, zavzame pa zložen najmanj prostora od trikolesnikov z velikim kolesi.90 cm v dolžino.Pa še dosti lažji je kot konfort 3xl. 

clock-img

27.03.2006, 21:10

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

No, bom še jst napisala moje mnenje. Midva sva tudi kupila Traxx Jaguar3 in sva z njim zelo zadovoljna. Iza se je rodila decembra in kljub temu nisva kupila košare ampak samo zimsko vrečo in mi sploh ni žal, ker je ta vreča res topla, poleg tega se da še z dekico pokrit spodaj in vreča se fino zapre tako, da mraz sploh ne pride zraven. kupila sva tudi lupinico in nastavke za na voziček, da se da to lupinico tudi gor namontirat. Je fino, če gremo naprimer v nakupovalni center, vzamemo športni del dol z vozička in namontiramo lupinico, se da potem fino po trgovinah vozituser posted image

Glede vodljivosti je pa verjetno Quiny malo bolj vodljiv, čeprav sem se že zverzirala in ga lahko tudi z eno roko šofiram. Sprednje kolo se vrti za 360 stopinj in se da tudi fiksirat. Zavore so na zadnjih kolesih in niso ročne, tako da se rolat neda zraven, razen, če nisi res kakšen ekspertuser posted image

Tudi po makedamu sva ga vozila, sprednje kolo ni napihljivo in malo bolj ropota, ampak to naju nič ne moti, Ize pa ravno tako ne.

No sem nardila celo analizouser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

09.05.2006, 14:26

clock-img

ljubezniva

pencil-img

53

Pozdravljene.
Zanima me spletna stran kjer ste naročile traxx jaguar 3???
Hvala

clock-img

09.05.2006, 16:39

clock-img

tija75

pencil-img

108

Mene pa samo zanima če ve katera, ali se da voziček Jogger Marlin 3 isto od Traxx-a, enako kot Jaguar 3 zamenjati sedež oz. da bo otrok obrnjen naprej oz. nazaj, torej če je primeren za novorojenčke. Malo sem zakomplicirano vprašala user posted image , upam da razumete.

Saj oba vozička sta super.

Čao in hvala za odgovor, če seveda katera ve.

Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

clock-img

09.05.2006, 21:27

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ne da se.

clock-img

10.05.2006, 10:56

clock-img

tz

pencil-img

24

Pozdravljene

V vmesnem času sem že kupila voziček in sicer Peg Perego AT4, ki je bil v akciji v BBcentru. Ker se tiče Traxxovih vozičkov bi vam rada sporočila samo to, da sem ugotovila, da so ful majhni oz. da otroci že pri enem letu gledajo ven z nogami in so bolj kot ne utesnjeni. Ne vem pa če se splača kupiti voziček samo zato ker zgleda nobel, saj ni Traxx ni ravno med najcenejšimi, pa tudi če ga kupit v Avstriji.

clock-img

10.05.2006, 23:03

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Mi imamo tud traxxov Jaguar 3 voziček. Morm ga pohvalit, odličen je, to da je majhen drži, ampak otrok notri zelo lepo sedi. Tudi fizioterapevti so nam svetovali, da je voziček tak, da se otrok ne zgubi in ne pleše notri, ampak lepo sedi, ga ne more zanašat preveč levo in desno, pa da nogice od kolen lepo padejo dol. Se pravi ima tudi ravno pravšji sedalni del. Jaz sem z njim zelo zadovoljna, pa bo Neja stara 1 leto, pa ima čisto dovolj prostora. Kupili pa smo ga v Arielu, dodatno pa smo vzeli samo vrečo in ne košare, ker je bila Neja rojena v maju, tako da je bilo že dosti toplo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

21.05.2006, 23:22

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

ljubezniva - ce se nisem prepozna... midva sva nasega Jaguarja narocila preko nemske spletne trgovine www.kikiwelt.de

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem